Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Θα τα δώσουμε όλα για το Final 4”

“Θα τα δώσουμε όλα για το Final 4”

georgios papagiannis panathinaikos real madrid

Ο Παναθηναϊκός με ένα εξαιρετικό δεύτερο γύρο κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα playoff της Euroleague. Ο Γιώργος Παπαγιάννης τόνισε ότι οι πράσινοι θα τα δώσουν όλα για να προκριθούν στο Final Four, ενώ αναφέρθηκε και στο επερχόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

“Είναι προφανές πως αισθανόμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας, που ήταν η πρόκριση στα Playoffs της Ευρωλίγκας. Διαγράψαμε μια εξαιρετική πορεία στο φινάλε της κανονικής περιόδου και δικαίως περάσαμε στην επόμενη φάση.

Πλέον, έχουμε μπροστά μας μια πολύ δύσκολη σειρά με την Ρεάλ Μαδρίτης, την κάτοχο του τροπαίου και μάλιστα με μειονέκτημα έδρας. Αυτή η ομάδα, όμως, έχει αποδείξει πως μπορεί να παλέψει όλα τα παιχνίδια ανεξαρτήτου αντιπάλου. Θα τα δώσουμε όλα από το πρώτο ματς της σειράς με στόχο την πρόκριση στο Final 4.

Προς το παρόν, μας απασχολούν τα τρία ματς πρωταθλήματος που έχουμε μπροστά μας, με πρώτο εκείνο απέναντι στον ΠΑΟΚ. Στο Περιστέρι δεν παίξαμε όπως κάναμε τον τελευταίο καιρό, με αποτέλεσμα να απολέσουμε το αήττητο.

Κόντρα στον ΠΑΟΚ, που είναι μια πολύ καλή ομάδα, θέλουμε να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις ώστε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας για την απίστευτη φετινή του στήριξη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…