Κεντρική Basket League Κύμη “Οι προσωπικότητες έκριναν το ματς”

“Οι προσωπικότητες έκριναν το ματς”

Η Κύμη δεν τα κατάφερε κόντρα στο Ρέθυμνο και πλέον μέχρι το φινάλε θα δώσει μάχη για την παραμονή. Ο προπονητής της ομάδας, Ισίδωρος Κουτσός, τόνισε ότι το ματς το έκριναν οι προσωπικότητες.

Αναλυτικά:

“Μιλώντας αγωνιστικά, θα ήθελα να σταθώ στο ότι δεν μπορέσαμε να ελέγξουμε τους δύο ικανότατους σκόρερ του Ρεθύμνου, τον Μπαρτ και τον Χίκι, ενώ ήταν πρόβλημα ότι εμφανίστηκε ένας ακόμα, ο Μπάντερ. Το παιχνίδι κρίθηκε κυρίως από το κομμάτι των προσωπικοτήτων.

Ουσιαστικά η περισσότεροι πόντοι του Ρεθύμνου ήρθαν από αυτούς τους τρεις ξένους του, που ήταν σε πολύ καλή ημέρα και πήραν πολλά μεγάλα σουτ. Από την άλλη, για εμάς ορισμένοι παίκτες μας φάνηκαν να έχουν κάποιο ψυχολογικό βάρος το οποί φάνηκε στο επιθετικό μας κομμάτι. Αυτό όμως που στοίχισε περισσότερο ήταν η άμυνα μας που ήμασταν κάπως διστακτικοί σε σχέση με την επιθετικότητα που είχαμε τις προηγούμενες φορές.

Δεν παρατάμε τίποτα., η τύχη μας είναι καθαρά στα χέρια μας. Θα πάμε να χτυπήσουμε το επόμενο παιχνίδι που το θέλουμε πάρα πολύ και που με νίκη θα είμαστε και πάλι σε ένα πολύ καλό μονοπάτι για να σώσουμε την ομάδα μας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…