Κεντρική Basket League Άρης “Μας κόστισαν τα λάθη”

“Μας κόστισαν τα λάθη”

kastritis 2

Ο Άρης δεν τα κατάφερε στη Λήμνο, καθώς ηττήθηκε από τον Ήφαιστο. Ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Γιάννης Καστρίτης, μετά το ματς τόνισε ότι οι παίκτες του δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και ότι τα λάθη ήταν αυτά που κόστισαν στο ματς με τους Νησιώτες.

Αναλυτικά:

“Να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον κόουτς Μανωλόπουλο και στην ομάδα του Ηφαίστου, τόσο για την σημερινή εμφάνιση, αλλά και την συνολική του παρουσία στο πρωτάθλημα. Σήμερα μπήκαν με πολύ μεγάλο κίνητρο στο παιχνίδι, θέλανε τη νίκη. Δεν μπορώ να πω εμείς ότι, εμείς δεν είχαμε κίνητρο. Είχαμε δουλέψει πάρα πολύ καλά όλη την εβδομάδα. Θέλουμε να συνεχίσουμε μέχρι τέλους πολύ δυνατά και να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε από το πρωτάθλημα.

Παρ’ όλο που δεν ξεκινήσαμε καλά, καταφέραμε και προηγηθήκαμε στο σκορ. Ακόμα και στο δεύτερο ημίχρονο που μας ξέφυγε το παιχνίδι, τα παιδιά μας ήταν εκεί κι έδειχναν ότι δεν ήθελαν να χάσουν και διεκδικούσαν ό,τι καλύτερο από το παιχνίδι, μέχρι το τελευταίο λεπτό. Εμείς έχουμε ένα παιχνίδι ακόμα μπροστά μας με το Ρέθυμνο και θέλουμε να κλείσουμε την χρονιά όπως πρέπει, μπροστά στους φιλάθλους μας. Καλή συνέχεια στον Ήφαιστο στα πλέι-οφ.”

Για τα πολλά λάθη που έκανε ο Άρης, 19 στο σύνολο: “Επιστρέψαμε σήμερα κοντά στο 20, κάναμε 19 λάθη. Πραγματικά μας κόστισαν. Ο Ήφαιστος πολλά από αυτά τα μετέφρασε σε πόντους στον αιφνιδιασμό. Όσο ελέγχαμε τον ρυθμό και πηγαίναμε έξυπνα σε επιθέσεις πέντε εναντίον πέντε, είχαμε καλύτερη παρουσία. Είχαμε την απουσία του Λευτέρη, αλλά δεν έχει σημασία, καθώς και άλλες φορές έχουμε παίξει με απουσία κι άλλων παιδιών. Όλοι προσπαθούμε να καλύψουμε τις απουσίες μας. Μπράβο και συγχαρητήρια στα παιδιά μας, γιατί δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…