Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Ήρθε η στιγμή να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός σε F4”

“Ήρθε η στιγμή να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός σε F4”

pitino

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα playoff της Euroleague. Ο προπονητής των πρασίνων, Ρικ Πιτίνο, αναφέρθηκε στον Τζέιμς Γκσιτ, ενώ σημείωσε ότι είναι η ώρα οι πράσινοι να επιστρέψουν ξανά στο Final Four της διοργάνωσης.

Αναλυτικά:

Για τον Τζέιμς Γκιστ: “Είμαι χαρούμενος που βλέπω τον Γκιστ να κάνει τζόκινγκ και ελπίζω ότι θα τον δω να κάνει και προπόνηση. Είναι αρκετά σημαντικός για τη σειρά αυτή και τον χρειαζόμαστε”.

Για τη σειρά με την εν ενεργεία πρωταθλήτρια Ευρώπης: “Κοιτάτε τον αντίπαλο και όχι τον Παναθηναϊκό. Δεν είμαστε μια ομάδα καλών σουτέρ. Προτιμούμε να μην κλειστούμε στο μισό γήπεδο και να έχουμε τρανζίσιον παιχνίδι για να μην φανούν οι αδυναμίες μας.

Είμαστε από τις καλύτερες ομάδες στον αιφνιδιασμό και τις χειρότερες στο μισό γήπεδο. Για αυτό και θέλουμε να τρέξουμε για να είμαστε στα πλεονεκτήματά μας. Παίζουν ρόλο στο μπάσκετ τα μπάτζετ αλλά στον Παναθηναϊκό μ’ αρέσει η φιλοσοφία της ομάδας, η ιστορία και η δυναμική της και πιστεύω ότι ήρθε η στιγμή που ο Παναθηναϊκός θα είναι και πάλι στο Final 4″.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…