Κεντρική NBA “Γι’ αυτό έγινα αλλαγή, προτιμώ να παίζω στην τελευταία περίοδο…”
NBA

“Γι’ αυτό έγινα αλλαγή, προτιμώ να παίζω στην τελευταία περίοδο…”

giannis bucks 1

Για την νίκη των Μπακς επί των Πίστονς μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Συγκεκριμένα είπε:

Για το γεγονός ότι στην τρίτη περίοδο του ματς βγήκε αλλαγή: “Ήμουν απλά κουρασμένος. Παίζουμε γρήγορα. Ήταν στο παρκέ ο Μίντλετον και ο Χιλ και ο ρυθμός ήταν πολύ γρήγορος. Ήμουν στο παρκέ για οχτώμιση λεπτά, συνήθως μένω για έξι – εξίμισι. Προσπάθησα να είμαι επιθετικός, να παίξω άμυνα, να πάρω ριμπάουντ, να είμαι πιο ενεργός και απλά κουράστηκα. Ο κόουτς το είδε αυτό και με έκανε αλλαγή”.

Για το πότε δεν θα έχει ανάγκη από ξεκούραση: “Εξαρτάται. Συνήθως προτιμώ να είμαι στο παιχνίδι στην τέταρτη περίοδο. Αλλά εξαρτάται. Μου αρέσει να είμαι στο παρκέ. Υπάρχουν στιγμές που ο κόουτς με αφήνει μέσα και άλλες που μού λέει να καθίσω. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τον εμπιστευτώ”.

Για την άμυνα των Πίστονς πάνω του: “Έχει να κάνει με την θέληση. Προσπάθησα να είμαι υπομονετικός. Μερικές φορές πρέπει να έχεις θέληση και προσπάθησα να είμαι επιθετικός. Οι Πίστονς έκαναν καλή δουλειά πάνω μου, ο Μέικερ έπαιξε μαζί μου για δυόμιση χρόνια, οπότε ήξερε που μού αρέσει να πηγαίνω, ήταν έξυπνο ό,τι έκανε”.

Για το τρίποντο που πέτυχε: “Έχω δουλέψει πολύ πάνω σε αυτό, είναι κομμάτι του παιχνιδιού μου τώρα. Σουτάρω στα τελευταία 15-20 ματς τώρα. Οι συμπαίκτες μου θέλουν να σουτάρω, το κάνω με αυτοπεποίθηση. Ξέρω πως θα μου δώσουν την προσπάθεια κι εγώ πνευματικά πρέπει να είμαι προετοιμασμένος και να έχω ρυθμό”.

Τέλος, πρόσθεσε: “Έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά όλη τη σεζόν και μας εμπιστεύεται. Ξέρει πως όταν δεν προσπαθούμε πολύ, έρχεται μπροστά μας κι εμείς είμαστε νευριασμένοι, και λέει “εντάξει παιδιά, βγείτε έξω και κάντε τη δουλειά σας”. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…