Κεντρική Basket League Άρης “Δεν σκέφτηκα ποτέ το να μην παίξω σήμερα”

“Δεν σκέφτηκα ποτέ το να μην παίξω σήμερα”

boxoridis harris

O Λευτέρης Μποχωρίδης αναγκάστηκε να αγωνιστεί με ένεση προκειμένου να είναι διαθέσιμος στον αγώνα με την Κύμη μετά το πρόβλημα τραυματισμού στο πέλμα που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες μέρες. Ο Ελληνας παίκτης, που πέτυχε 21 πόντους και είχε ενόχληση -και-στο χέρι, δήλωσε:

“Είναι κρίμα για την ομάδα που έφτασε στο σημερινό παιχνίδι για να εξασφαλίσει την παραμονή. Έχουμε αδικήσει τον εαυτό μας αλλά βάζαμε τρικλοποδιά μόνο μας. Ξέραμε πόσο το θέλουμε. Θέλαμε να το δείξουμε από την αρχή, καθώς δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα για εμάς. Πολλές φορές μέσα στην χρονιά δείξαμε ότι ενώ έχουμε τη διαφορά, δεν την διαχειριζόμαστε σωστά. Σήμερα δεν δώσαμε περιθώρια. Έχουμε ακόμη δύο παιχνίδια και θέλουμε να παίξουμε όπως σήμερα”.

Για το έπαιξε εξαιρετικά παρά το πρόβλημα τραυματισμού ενώ την Πέμπτη δεν μπορούσε να πατήσει το πόδι του:

“Ήμουν πολύ σκεπτικός για το σημερινό παιχνίδι. Δεν ένιωθα καλά με εμένα και αυτό φαινόταν. Μου έκανε παρατήρηση ο κόουτς, ότι δεν πρέπει να τον βλέπουν έτσι οι συμπαίκτες μου. Έκανα την ένεση και αγωνίστηκα μια χαρά, ενώ μπήκαν και τα πρώτα καλάθια που επιχείρησα. Δεν σκέφτηκα ποτέ το να μην παίξω σήμερα. Είχα ακόμη ένα θέμα με το χέρι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…