Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Δεν μπορούμε να ρίξουμε το φταίξιμο στη διαιτησία”

“Δεν μπορούμε να ρίξουμε το φταίξιμο στη διαιτησία”

vince hunter aek adverp

Για το δεύτερο παιχνίδι με αντίπαλο την Μπάμπεργκ μίλησε ο Βινς Χάντερ. Συγκεκριμένα ο Αμερικανός της ΑΕΚ ανέφερε στην εφημερίδα “Ώρα των Σπορ”:

“Ηταν ένα πολύ δυνατό και καλό ματς, όσον αφορά τον ανταγωνισμό. Ξέραμε πως θα είναι δύσκολα. Περιμέναμε πως θα κριθεί στα τελευταία δευτερόλεπτα και τελικά αυτό έγινε. Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή, αλλά οι αντίπαλοι έπαιξαν πολύ σκληρά. Φυσικά είναι… χάλια. Αυτός ήταν ο στόχος μας, να περάσουμε στο Final 4, οπότε πλέον αυτή η εξέλιξη, μάς αφήνει πολύ τα άσχημα συναισθήματα.

Δεν μπορούμε να ρίξουμε το φταίξιμο στη διαιτησία, όταν είσαι μπροστά με 12 πόντους και απομένουν έξι λεπτά για να τελειώσει το ματς. Όσο κι αν θέλουμε κι εμείς οι ίδιοι να το… ρίξουμε στους διαιτητές, δεν φταίνε αυτοί, αλλά εμείς κυρίως. Πρέπει να μάθουμε από αυτό και να προσπαθήσουμε να τελειώσουμε το ελληνικό πρωτάθλημα παίζοντας πιο σκληρά και καλύτερα”.

Για την ατμόσφαιρα: “Έχουμε εξαιρετικούς οπαδούς. Ήταν μαζί μας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Μας υποστήριξαν θερμά και ήταν φοβεροί. Ακόμη κι αφού ηττηθήκαμε, έμειναν εκεί και μας χειροκροτούσαν και ήταν άνετοι για αυτό. Θα μπορούσαν να μας είχαν… γιουχάρει, όμως δεν το έκαναν γιατί είδαν ότι δώσαμε τα πάντα γι’ αυτούς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…