Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Πρόεδρος Παρτιζάν: “Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μίλησαν με την Αδριατική λίγκα”

Πρόεδρος Παρτιζάν: “Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μίλησαν με την Αδριατική λίγκα”

Ο πρόεδρος της ΠαρτιζάνΌστογια Μιχαΐλοβιτς, σε συνέντευξη του  στην ιστοσελίδα «novosti.rs», δήλωσε ότι τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός έχει μιλήσει μαζί τους για το ενδεχόμενο συμμετοχής στην Αδριατική λίγκα.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Βελιγραδίου τόνισε, ότι η μικρότερη δυνατή διάρκεια συμμετοχής των Ερυθρόλευκων στην λίγκα, αν φυσικά το αίτημα τους γίνει δεκτό, θα είναι 3 χρόνια.

Ο Σέρβος παράγοντας αρχικά δήλωσε: «Τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Παναθηναϊκός έχουν έρθει σε επαφή μαζί μας. Πρόσφατα, μίλησα με τον τζένεραλ μάνατζερ του Ολυμπιακού και μου εξέφρασε την επιθυμία της ομάδας να συμμετάσχει στη διοργάνωση. Εάν τελικά γίνει αποδεκτό το αίτημα και η ομάδα του Πειραιά μπει στην Αδριατική λίγκα, τότε θα είναι για τουλάχιστον τρία χρόνια».

Και συνέχισε λέγοντας:« Τους θέλουμε όλους. Οι ομάδες που απαρτίζουν την Αδριατική λίγκα θα πρέπει να σκεφτούν και να επιδείξουν μία συνολική στάση, αλλά είναι σημαντικό να μην αποτραπεί το ενδιαφέρον για το μπάσκετ της περιοχής μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ο Χάινς περιγράφει το «πεταχτάρι» του Πρίντεζη στην Πόλη [vid]

H Ευρωλίγκα τρέχει τον διαγωνισμό “Comms challenge”, στον οποίο όσοι θέλουν δη…