Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Περιστέρι: “Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα”

Περιστέρι: “Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα”

peristeri

Η παιδική και η εφηβική ομάδα του Περιστερίου πραγματοποίησαν εξαιρετικές πορείες φέτος και κατέκτησαν τα αντίστοιχα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ. Ο ΓΣ Περιστερίου εξέδωσε ανακοίνωση και συνεχάρη τους παίκτες και τους προπονητές των δύο ομάδων.

Αναλυτικά:

“Η Κ.Α.Ε. Περιστέρι Bίκος Cola θέλει να συγχαρεί την Παιδική και Εφηβική Ομάδα του Συλλόγου, για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Ε.Σ.Κ.Α.

Οι προπονητές και οι αθλητές μας, έκαναν για μια ακόμη φορά υπερήφανο τον σύλλογο και τους φιλάθλους του, φτάνοντας στην κορυφή και αποδεικνύοντας την σπουδαία δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του Γ.Σ.Π.

Για όλους εμάς στο Περιστέρι Βίκος Cola, η ανάδειξη ταλαντούχων Ελλήνων παικτών, αποτελούσε, αποτελεί και θα αποτελεί τον μεγαλύτερο στόχο μας. Και η κατάκτηση των Πρωταθλημάτων τόσο στην κατηγορία των Παίδων, όσο και σε αυτή των Εφήβων, δικαιώνει τις προσπάθειες που καταβάλλονται με συνέπεια και συνέχεια, εδώ και καιρό.

Στον Γ.Σ.Π. τα όνειρα γίνονται αληθινά και αυτή είναι η καλύτερη επιβράβευση για ολόκληρη την οικογένεια του Περιστερίου.

Μαζί, πετάμε ψηλότερα!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Σπανούλης: «Τα παιχνίδια στο Final Four είναι διαφορετικά»

Στο δύσκολο παιχνίδι με την Τενερίφη αναφέρθηκε ο Βασίλης Σπανούλης. Ο Βασίλης Σπανούλης μ…