Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ: “Τα προβλήματα του Ολυμπιακού τα έχουμε από τον Σεπτέμβριο”

ΠΑΟΚ: “Τα προβλήματα του Ολυμπιακού τα έχουμε από τον Σεπτέμβριο”

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για τα προβλήματα του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι η ομάδα του έχει τα ίδια προβλήματα από τον Σεπτέμβριο.

«Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη δίκαιη νίκη του. Όσον αφορά το παιχνίδι, εμείς προσπαθήσαμε και στο πρώτο ημίχρονο φανήκαμε ανταγωνιστικοί, ελέγχοντας τον ρυθμό του αγώνα. Ήμασταν μπροστά στο σκορ για μεγάλη χρονική διάρκεια, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ κακοί στην επίθεσή μας, τόσο στη δημιουργία, όσο και στην εκτέλεση. Εκτός από κάποια ανοιχτά σουτ που δημιουργήσαμε και χάσαμε, δεν είχαμε το καθαρό μυαλό να χτυπήσουμε σε κάποια πλεονεκτήματα που θεωρητικά θα μπορούσαμε να είχαμε. Για αυτόν τον λόγο στο τελευταίο δεκάλεπτο άνοιξε η διαφορά, καθώς ο Ολυμπιακός ευστόχησε σε κάποια σουτ τριών πόντων και κέρδισε δίκαια. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό», δήλωσε αρχικά.

Για τα προβλήματα του Ολυμπιακού και αν αυτά αποσυντόνισαν τον ΠΑΟΚ:

«Είναι 13 Απριλίου. Εμείς αντιμετωπίζουμε αυτά τα προβλήματα από τις 13 Σεπτεμβρίου, οπότε οι αντοχές έχουν μειωθεί πάρα πολύ γιΤα τα παιδιά. Δυστυχώς εδώ και αρκετό καιρό δεν είμαστε στην κατάσταση που θέλουμε. Όταν σου παρουσιάζεται μια ευκαιρία όπως η σημερινή με τα προβλήματα που προέκυψαν στον Ολυμπιακό, δεν πατάς ένα κουμπί και γίνεσαι ξανά κανονική ομάδα, βρίσκεις τη φόρμα σου και έχεις την αποτελεσματικότητα που πρέπει για να κερδίσεις ένα παιχνίδι που ουσιαστικά το έχεις χαμένο. Αυτό συνέβη σήμερα. Προσπαθήσαμε, αλλά η κατάσταση της ομάδας δεν είναι αυτή που πρέπει. Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις, αλλά είναι μια κορεσμένη κατάσταση, η οποία επικρατεί εδώ και πολύ καιρό. Δεν είναι εύκολο για εμάς να επανέλθουμε στην κανονικότητα. Προσπαθούμε, όμως, δεν θέλουμε να τα παρατήσουμε. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η ομάδα θα ξαναβρεί τον ρυθμό της στα playoffs για να τελειώσουμε την χρονιά με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Παρέμεινε ενωμένος και δικαιώθηκε

Ο ΠΑΟΚ νίκησε σε δεύτερο συνεχόμενο αγώνα και ταυτόχρονα πρώτη φορά στους ομίλους του BCL …