Κεντρική Γυναίκες Παντελάκης: “Έτοιμοι για το νταμπλ”

Παντελάκης: “Έτοιμοι για το νταμπλ”

Giorgos Pantelakis

Ο Γιώργος Παντελάκης μίλησε για την πρόκριση του Ολυμπιακού στους τελικούς της Α1 Γυναικών, μετά τη νίκη επί της Νίκης Λευκάδας.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε: “Χαρήκαμε το παιχνίδι και κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στη Νίκη Λευκάδας. Παίξαμε όμορφο μπάσκετ και κατακτήσαμε μία ακόμα νίκη, η οποία μας έδωσε και την πρόκριση στους τελικούς. Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να ξεκουράσουμε και την Σωτηρίου που είχε ένα μικροτραυματισμό. Πλέον επικεντρωνόμαστε στο να κατακτήσουμε και αυτό το νταμπλ. Θα δουλέψουμε και θα είμαστε έτοιμοι στο 100% μας για να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας”.

Από την μεριά της η Τζέσικα Τόμας τόνισε: “Πιστεύω ότι παρότι δεν μπήκαμε καλά στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένες στο παιχνίδι μας. Κάναμε βέβαια πολύ καλή δουλειά στο ομαδικό κομμάτι, μοιράσαμε καλά την μπάλα, όμως σίγουρα δεν πρόκειται για το τέλειο παιχνίδι από πλευράς απόδοσης για μας.

Είμαι ενθουσιασμένη που προκριθήκαμε στους τελικούς! Πρέπει να τελειώσουμε την σειρά και να κατακτήσουμε τον τίτλο του πρωταθλητή και στη συνέχεια να διασκεδάσουμε όλοι μαζί”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Λιόλιος: «Βρε Λορέντζο τι λες τώρα…»

Ο Βαγγέλης Λιόλιος είναι έτοιμος για reality! Ήταν 22 χρόνια πριν, στο… μακρινό 2002, όταν…