Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Ολυμπιακός: “Το κοινό μας μπασκετικό ταξίδι θα μας μείνει αξέχαστο”

Ολυμπιακός: “Το κοινό μας μπασκετικό ταξίδι θα μας μείνει αξέχαστο”

oly 2

Στο βοηθητικό προπονητικό κέντρο του ΣΕΦ πραγματοποιήθηκε χθες  (16/4) η τελευταία προπόνηση του ONE TEAM του Ολυμπιακού για τη φετινή σεζόν και η τελευταία με τους αθλητές του ΚΕΕΠΕΑ Ορίζοντες.

Αναλυτικά:

“Την Τρίτη (16/04) έγινε στο βοηθητικό του ΣΕΦ η τελευταία προπόνηση του ONE Team για τη φετινή σεζόν και η τελευταία με τους αθλητές του ΚΕΕΠΕΑ Ορίζοντες, καθώς ολοκληρώθηκε η διετής μας συνεργασία (σύμφωνα με τον κανονισμό του προγράμματος δεν μπορεί να υπερβαίνει τις δύο σεζόν).

«Έχετε σεβαστεί το άθλημα, τους δασκάλους σας, τους προπονητές σας και σας αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια. Εγώ είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος και περήφανος που σας γνώρισα. Σας νιώθω όλους φίλους μου», τόνισε ο -επί σειρά ετών- πρεσβευτής του ONE Team, Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος -φυσικά- δεν απουσίασε από το τελευταίο «επίσημο» ραντεβού. Και λέμε επίσημο, γιατί η σχέση που «χτίστηκε» ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι δυνατή και θα διατηρηθεί, απλά με άλλη μορφή.

Ο έτερος πρεσβευτής του Ολυμπιακού στο ONE TEAM, Γιώργος Μπόγρης, θέλησε να … πικάρει τους «αντιπάλους» του. «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Χαίρομαι που κατάφερα με τον τρόπο μου να περάσω σε όλους το πνεύμα του νικητή, γιατί κερδίζαμε πάντα».

Στην τελευταία προπόνηση υπήρξε και μια παρουσία έκπληξη! Αυτή του Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος απόλαυσε στο έπακρο το παιχνίδι με τους αθλητές μας. «Πέρασα πολύ όμορφα. Έκανα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα πολλούς φίλους. Τα χαμόγελά σας και τα χαμόγελά μας τα λένε όλα».

Μετά το τέλος της προπόνησης, οι Κώστας Παπανικολάου, Σάσα Βεζένκοφ και Γιώργος Μπόγρης, παρέα με τους προπονητές του ONE Team, Πέννη Γιοβάνοβιτς και Νίκο Καμπούρη, απένειμαν στους αθλητές του ΚΕΕΠΕΑ Ορίζοντες, διπλώματα, αναμνηστικά Κύπελλα και δωράκια από την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

ΚΕΕΠΕΑ Ορίζοντες σας ευχαριστούμε για τα υπέροχα, διδακτικά, γεμάτα χαμόγελα και έμπνευση δύο χρόνια συνεργασίας που μας προσφέρατε! Το κοινό μας «μπασκετικό» ταξίδι θα μας μείνει αξέχαστο.

Εις το επανιδείν!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Καθοριστική η ένταση των Γκος και Ουόκαπ»

 Στην εξαιρετική άμυνα των παικτών του στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο προπονητής του Ολυμ…