Κεντρική Basket League ΑΕΚ Μπάνκι:”Να κάνουμε εμφάνιση-δήλωση για τον κόσμο μας”

Μπάνκι:”Να κάνουμε εμφάνιση-δήλωση για τον κόσμο μας”

banki

Εμφάνιση-δήλωση κυρίως για τον κόσμο της ομάδας είπε ότι θέλει μιλώντας για το αυριανό παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό ο προπονητής της Ένωσης Λούκα Μπάνκι.

Διαβάστε ανλυτικά:

«Παρά την ειδική κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, είμαστε πάντα ενθουσιασμένοι, όταν αντιμετωπίζουμε ομάδες όπως ο ΟλυμπιακόςΤα προβλήματα των τραυματισμών τη δεδομένη χρονική στιγμή μάς κρατάνε λίγο πίσω, ωστόσο, όλοι στην ομάδα θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μία εμφάνιση – δήλωση κυρίως για τους οπαδούς μας.

Το να αγωνίζεσαι με ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, πάντα είναι μια ευκαιρία. Ο αντίπαλός μας είναι ένα από τα μεγάλα ονόματα του Πρωταθλήματος. Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τον τελευταία καιρό, πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση την προηγούμενη αγωνιστική με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Ξέρουμε πολύ καλά ποια είναι τα δυνατά σημεία του. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στο ρόστερ του, έχει εξαιρετικό τεχνικό επιτελείο και θα έρθει στο ΟΑΚΑ για να κάνει μία σοβαρή εμφάνιση. Από την πλευρά μας, πιστεύω, ότι το κλειδί της αναμέτρησης είναι η σωστή προσέγγιση του αγώνα. Ειδικά, μέσα στη ρακέτα πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι, καθώς ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός. Υπάρχει θέληση στην ομάδα και με την κατάλληλη ενέργεια και το κατάλληλο πάθος, είμαι αισιόδοξος, ότι θα βγάλουμε αυτό που θέλουμε στο παρκέ».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…