Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Με παρακαταθήκη το… μπασκετάκι!

Με παρακαταθήκη το… μπασκετάκι!

antonakis grigoris

Οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, πλησιάζουν με τους επικεφαλής των συνδυασμών, αλλά και τους υποψηφίους τους, να βρίσκονται σε συνεχή εγρήγορση, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 26ης Μαΐου. Ανάμεσα στις πολλές υποψηφιότητες όμως υπάρχει και μια, επιτρέψτε μας να πούμε, «αμιγώς» μπασκετική: Αυτή του Γρηγόρη Αντωνάκη!

Σε όσους δε λέει κάτι το όνομα, μη βιαστείτε να αναρωτηθείτε ποιος είναι, γιατί είμαστε σίγουροι πως θα ξαφνιαστείτε κι εσείς οι ίδιοι, αφού ο Αντωνάκης είναι ο εμπνευστής και δημιουργός του μεγαλύτερου ερασιτεχνικού πρωταθλήματος της Αθήνας, του γνωστού και μη εξαιρετέου στους μπασκετικούς κόλπους «Basketaki»! Προερχόμενος από τα Σεπόλια και αποτελώντας παράλληλα μέλος του Δ.Σ. του ιστορικού Τρίτωνα, ο Αντωνάκης είναι υποψήφιος στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά», με υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων, τον Κώστα Μπακογιάννη.

Ο Αντωνάκης είναι απόφοιτος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, έχοντας πτυχίο Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Αθήνας, όμως η αγάπη του για τον αθλητισμό του… έδειξε άλλο δρόμο, και δημιουργώντας μια τέτοιου είδους διοργάνωση κατάφερε να προκαλέσει «κοσμογονία» στο ερασιτεχνικό μπάσκετ, αναδεικνύοντας παράλληλα την ανάγκη του κόσμου να επιστρέψει στις τέσσερις γραμμές. Αν δεν μας πιστεύετε, τότε να είστε σίγουροι πως θα σας διαψεύσουν οι χιλιάδες παίκτες των 180 ομάδων που αριθμεί σήμερα το Basketaki!…

Με παρακαταθήκη, όχι μόνο την ιδέα, αλλά και την άρτια διοργάνωση μιας τέτοιας λίγκας, ο Αντωνάκης δείχνει ικανός -αν εκλεγεί- να προκαλέσει, με τις ιδέες και την όρεξή του για δουλειά, το ηλεκτροσόκ εκείνο που χρειάζεται ο τομέας των αθλητικών υποδομών στην Αθήνα, ένας τομέας που -αν μη τι άλλο- σήμερα είναι κάτι παραπάνω από υποβαθμισμένος.

Πηγή: We24.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/3)

Τα φώτα στο Βελιγράδι και τον Ολυμπιακό «Πλούσιο» είναι το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (…