Κεντρική Ήφαιστος Λήμνου Μανωλόπουλος: “Να βγάλουμε αντίδραση κόντρα στο Ρέθυμνο”

Μανωλόπουλος: “Να βγάλουμε αντίδραση κόντρα στο Ρέθυμνο”

Sotiris Manolopoulos

Ο Ήφαιστος Λήμνου υποδέχεται το Ρέθυμνο, με τον Σώτηρη Μανωλόπουλο να τονίζει ότι η ομάδα θα πρέπει να βγάλει αντίδραση, μετά την ήττα από την Κύμη.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Γεια σας φίλοι μου,

Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του πρωταθλήματος θέλουμε να δείχνουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα, σε συνδυασμό με θετικά αποτελέσματα. Αυτό δεν το καταφέραμε πριν από λίγες ημέρες κόντρα στην Κύμη.

Από την άλλη πλευρά όμως, πήραμε ένα καλό μάθημα, προκειμένου να είμαστε σκληροί και να μην χάνουμε τη συγκέντρωση μας όταν δεν έχουμε τον έλεγχο του ρυθμού.

Είδαμε τα λάθη μας και θέλουμε να δείξουμε αντίδραση απέναντι στο Ρέθυμνο που δίνει τη μάχη για την παραμονή του στην Betshop Basket League. Δεν θα έχουμε εύκολο έργο αλλά με τον κόσμο μας που θα γεμίσει ξανά το “Νίκος Σαμαράς”, θα κάνουμε τα πάντα προκειμένου να φτάσουμε στον στόχο μας παίζοντας όμορφο μπάσκετ.

Το γεγονός πως βρισκόμαστε στις θέσεις που οδηγούν στα playoffs είναι πολύ σημαντικό, ωστόσο θέλουμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Έχουμε τεράστιο κίνητρο κι επιβάλλεται να το δείχνουμε στην πράξη, ειδικά τώρα που θα έχουμε μπροστά μας ακόμα μία σειρά με σημαντικές αναμετρήσεις”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ήφαιστος Λήμνου

Δειτε επισης

Σεγκούρα: «Οι διαιτητές σφύριξαν σωστά, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε»

Ο Κούρο Σεγκούρα στις δηλώσεις του ήταν λιτός και περιεκτικός έδωσε συγχαρητήρια στον Άρη …