Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Κοζέρ:”Να περιορίσουμε τον Καλάθη”

Κοζέρ:”Να περιορίσουμε τον Καλάθη”

fabien causeur real madrid panathinaikos

Παραμονή της έναρξης της σειράς της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Παναθηναϊκό ο Φαμπιάν Κοζέρ σε δηλώσεις του μίλησε για την πληρότητα του ρόστερ της Ρεάλ που μπορεί να καλύψει το κενό του Γιούλ, την ανάγκη να περιοριστεί ο Νικ Καλάθης, ενώ εμφανίστηκε σίγουρος για τη στήριξη του κόσμου.

Αρχικά δήλωσε: «Είναι η πιο κρίσιμη περίοδος της σεζόν. Όσα έχουν προηγηθεί δεν μετρούν και από εδώ και πέρα κρίνεται αν μια χρονιά είναι πετυχημένη ή όχι. Δεν θα έχουμε τον Σέρχιο μαζί μας, αλλά έχουμε πολλά όπλα. Πρέπει να εστιάσουμε στο δικό μας παιχνίδι και θεωρώ πως έχουμε όλες τις δυνατότητες να κερδίσουμε. Ο Παναθηναϊκός έχει πολλές φιλοδοξίες και θα προσπαθήσει να μας χτυπήσει, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι»

Για Καλάθη και Παναθηναϊκό: «Η σειρά είναι ιδιαίτερη, γιατί σίγουρα ο Παναθηναϊκός θα θέλει να πάρει τη ρεβάνς για πέρσι. Ο Καλάθης είναι από τους καλύτερους γκαρντ της Ευρώπης και δημιουργεί πολύ για την ομάδα του. Θα πρέπει να τον περιορίσουμε στο μέτρο του δυνατού. Είναι παίκτης-κλειδί για τον Παναθηναϊκό, αλλά έχουν κι άλλους καλούς παίκτες».

Για τους φιλάθλους: «Δεν χρειάζεται να στείλω κάποιο μήνυμα στον κόσμο, είμαι σίγουρος πως θα είναι δίπλα μας. Θέλουμε ένα γεμάτο γήπεδο».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77 (vid)

Λερναία Ύδρα ο Ολυμπιακός έκανε το «μπρέικ» στη Βαρκελώνη. Απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα,…