Κεντρική Basket League Άρης Καστρίτης: “Αυτά πρέπει να κάνουμε κόντρα στον Προμηθέα”

Καστρίτης: “Αυτά πρέπει να κάνουμε κόντρα στον Προμηθέα”

kastritis 2

Ο Άρης υποδέχεται αύριο (06/04, 15:45, ERTPLAY1) τον Προμηθέα, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Betshop Basket League. Μιλώντας στο www.arisbc.gr, ο Γιάννης Καστρίτης για την αναμέτρηση με την ομάδα της Πάτρας, υπογράμμισε:

“Έχουμε μπροστά μας μια σειρά τριών συνεχόμενων αγώνων σε διάστημα μιας εβδομάδας, με πρώτον αυτόν απέναντι στον Προμηθέα. Ένα σύνολο με μεγάλο βάθος και ποιότητα στο ρόστερ του. Αρέσκονται στο γρήγορο παιχνίδι, στις πολλές κατοχές και είναι πολύ επικίνδυνοι, όταν τους επιτρέπεις να σουτάρουν υπό καλές προϋποθέσεις. Ο έλεγχος του ρυθμού θα παίξει καθοριστικό ρόλο και σε αυτή την αναμέτρηση. Πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη μας στο ελάχιστο, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και παίζοντας δυνατά στην άμυνά μας, να καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη, που τόσο πολύ χρειαζόμαστε”.

Ο Άρης ολοκλήρωσε σήμερα (05/04) με μια απογευματινή προπόνηση την προετοιμασία του για το αυριανό (06/04) παιχνίδι με την ομάδα της Πάτρας. Πλην του Γιώργου Αγγέλου, οι υπόλοιποι παίκτες ήταν στη διάθεση του προπονητή των “κίτρινων”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…