Κεντρική Γ' Εθνική Καράβολας: “Στόχος μας να φτάσει το Αιγάλεω ξανά στην Α1”

Καράβολας: “Στόχος μας να φτάσει το Αιγάλεω ξανά στην Α1”

xristodoulos karavolas aigaleo

Το Αιγάλεω τις τελευταίες χρονιές προσπαθεί να κάνει το μεγάλο come back. Έχοντας βρεθεί στην Α1 κατηγορία το διάστημα 2006-2009, ακολούθησε μια πτωτική πορεία με αποτέλεσμα η ομάδα των δυτικών προαστίων της πρωτεύουσας να αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ.

Το 2018 σήμανε για το Αιγάλεω η αρχή της μεγάλης αντεπίθεσης και φέτος η ομάδα διεκδικεί με αξιώσεις την επιστροφή της στην Β΄ Εθνική κατηγορία. Για την προσπάθεια που γίνεται στο Αιγάλεω να φτάσει ακόμα ψηλότερα μίλησε στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ ο αρχηγός της ομάδας Χριστόδουλος Καράβολας.

Το Αιγάλεω πρωταγωνιστεί στον 1ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Πιστεύατε από την αρχή σε αυτή τη θετική πορεία;

Το Αιγάλεω όπως απέδειξε και πέρσι, κάθε χρονιά θα κάνει αξιοζήλευτες πορείες και θα τις θυμούνται και θα τις ζηλεύουν πολλές μπασκετικές ομάδες στο μέλλον. Στόχος μας είναι εκτός από τα αποτελέσματα να παίζουμε μπάσκετ που το ευχαριστιέται ο κόσμος. Το Αιγάλεω πέρασε μια δύσκολη περίοδο, συμμετείχε στο τοπικό πρωτάθλημα, όμως πλέον επέστρεψε στις Εθνικές κατηγορίες. Θέλουμε να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται.

Λίγες αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος έχετε καταγράψει μόλις μία ήττα. Ποιο είναι το «μυστικό» της επιτυχίας;

Το καλό παρεάκι που έχουμε φτιάξει. Οι τέλειες σχέσεις που έχουμε μεταξύ μας οι παίκτες. Αλλά ακόμα περισσότερο η δίψα στο να πετύχουμε όλοι μαζί. Όλοι δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους σε κάθε αγώνα, προκειμένου σε κάθε παιχνίδι να πετυχαίνουμε το στόχο μας που δεν είναι άλλος από τη νίκη.

Ο κόσμος πως έχει αντιμετωπίσει τη δυναμική παρουσία της ομάδας τα τελευταία δύο χρόνια;

Τραγουδιστά… City ολέ και τρελαίνομαι και τα βλέπω όλα μπλεεεε! Αυτό το σύνθημα κυριαρχεί σε κάθε αγώνα που δίνουμε. Ο κόσμος είναι στο πλευρό μας, στηρίζει την προσπάθεια που κάνουμε με τον καλύτερο τρόπο. Υπάρχει μια απίστευτη σύνδεση μεταξύ φίλαθλου κόσμου και ομάδας, κάτι που μας τροφοδοτεί με δύναμη και μας δίνει απίστευτη ώθηση.

Διεκδικείτε την επιστροφή του Αιγάλεω στη Β΄ Εθνική μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στο τοπικό πρωτάθλημα και στη Γ΄ Εθνική. Τι θα σημαίνει για εσάς μια τέτοια επιτυχία;

Η άνοδος στη Β΄ Εθνική είναι ακόμα ένα σκαλοπάτι πιο κοντά στην επιτυχία, για την οποία όλοι ζούμε. Θέλουμε να φτάσει η ομάδα ξανά στην Α1 κατηγορία. Αυτός είναι ο απώτερος στόχος και θα δώσουμε ότι καλύτερο διαθέτουμε ο καθένας χωριστά και όλοι μαζί σαν ομάδα. Θεωρώ πως αυτή η ομάδα αξίζει να βρίσκεται στη μεγάλη κατηγορία και όλοι είναι προσηλωμένοι σε αυτό το στόχο.

Σε προσωπικό επίπεδο διανύεις περίοδο εξαιρετικής φόρμας. Θα συνεχίσεις να στηρίζεις και τα επόμενα χρόνια την προσπάθεια του Αιγάλεω;

Αιγάλεω χωρίς Καράβολα και Καράβολας χωρίς Αιγάλεω γίνεται; Δεν γίνεται!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Σε πανικό ο Λιόλιος σηκώνει σκόνη…

Ο Λιόλιος σφιχταγκάλιασε τον Βασιλακόπουλο! Έχει λόγο… Είναι σε πανικό, αν όχι σε απόγνωση…