Κεντρική NBA Η αποθέωση των Σακίλ και Άιβερσον και η… ώθηση στον Γιάννη από τον Κόμπι
NBA

Η αποθέωση των Σακίλ και Άιβερσον και η… ώθηση στον Γιάννη από τον Κόμπι

giannis antetokounmpo 13

Για την νίκη επί των Σίξερς μίλησε ο Γιάννης Αντετοτούνμπο. Συγκεκριμένα είπε: “Είναι σημαντικό το πλεονέκτημα, το σκεφτόμασταν και το καταφέραμε. Προσπάθησα να βοηθάω, να μπλοκάρω από πίσω. Είναι μεγάλο για εμάς, μας λείπουν τόσοι παίκτες. Προσπάθησα να βρω τις ευκαιρίες να επιτεθώ, να δημιουργήσω παιχνίδι και να βοηθήσω την ομάδα μου”.

Για τις προσωπικές του επιδώσεις: “Αυτό που απαντάω για το MVP είναι αν κερδίζεις, τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους. Είναι ένα ταξίδι 6 χρόνων, ελπίζω να συνεχίσουμε να γινόμαστε καλύτεροι, να πετύχουμε τους στόχους μας και να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Απολαμβάνω κάθε λεπτό του παιχνιδιού, δεν παίρνω τίποτα ως δεδομένο, από εκεί απ’ όπου προέρχομαι, ποτέ δεν φαντάστηκα ότι θα βρίσκομαι στην μεγαλύτερη σκηνή, να παίζω παιχνίδια σαν και αυτό προφανώς όσο συνεχίζω νιώθω καλά, νιώθω καλά με τους συμπαίκτες μου, νιώθω καλά να πετυχαίνω καλάθια, νιώθω καλά που παίζω”.

Οσο για το τι ρόλο έπαιξε ο Κόμπι Μπράιαντ για την διεκδίκηση του βραβείου του MVP; O πρώην παίκτης των Λέικερς έδωσε… ώθηση στον Ελληνα σταρ που υπογράμμισε ότι “με έκανε να πιστέψω ακόμη παραπάνω ο Κόμπι. Αν ένας παίκτης σαν και αυτόν μου λέει να πάω για το βραβείο του MVP, με έκανε να αλλάξω την σκέψη μου και πιστέψω ακόμα παραπάνω ότι μπορώ να το κάνω”.

Οι αναφορές των Σακίλ και Άιβερσον

Ο Σακίλ Ο’ Νιλ για μια ακόμη φορά μίλησε με εγκωμιαστικά σχόλια για τον Αντετοκούμπο.  “Θα είναι ο καλύτερος στο ΝΒΑ. Και θα γίνει ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών. Και είναι πολύ καλύτερος από εμένα όταν ήμουν 24. Εγώ απλά κυριαρχούσα, ο Γιάννης είναι ένας point center που τα κάνει όλα και στο επιθετικό και στο αμυντικό κομμάτι”, είπε χαρακτηριστικά ενώ ο  Άλεν Άιβερσον έδειξε… τρελαμένος με την εμφάνιση του Αντετοκούνμπο στο ματς με τους Σίξερς, το οποίο παρακολούθησε από κοντά. “Είναι τρελός!Αυτός ο τύπος είναι τρελός”, τόνισε και έδειξε πως έμεινε έκπληκτος από όσα έκανε ο Γιάννης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…