Κεντρική Basket League ΑΕΚ Γκρίφιν: “Να γίνει η αρχή με τον Ολυμπιακό”

Γκρίφιν: “Να γίνει η αρχή με τον Ολυμπιακό”

malcolm griffin aek hapoel ierousalim

Μια μέρα πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Μάλκολμ Γκρίφιν έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, για τη σημασία του να επιστρέψει η ΑΕΚ στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες αρχής γενομένης από το αυριανό παιχνίδι στο “Νίκος Γκάλης”.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Καλησπέρα σας,

Δυστυχώς, ούτε την προηγουμένη αγωνιστική με αντίπαλο τον Πανιώνιο είχαμε καλή απόδοση και ηττηθήκαμε. Παρόλο που καταφέραμε τρία λεπτά πριν το φινάλε να φτάσουμε σε απόσταση αναπνοής, δεν πήραμε τη νίκη. Έπρεπε να είμαστε πιο αποφασιστικοί και πιο συγκεντρωμένοι. Δεν κάναμε, όμως, τίποτα σωστά και τώρα πρέπει να αντιδράσουμε.

Η αρχή πρέπει να γίνει αύριο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Γνωρίζουμε πως ο αντίπαλος μας δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση τον τελευταίο καιρό. Ωστόσο, δεν πρέπει να είμαστε χαλαροί ούτε ένα δευτερόλεπτο.

Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και θα έρθει στο ΟΑΚΑ για να πάρει τη νίκη. Πρέπει να αρχίσουμε από την άμυνα μας και να τον βγάλουμε έτσι εκτός ρυθμού.

Είχαμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε. Σίγουρα οι απουσίες που έχουμε είναι σημαντικές και πρέπει να παίξουμε και για τα παιδιά που είναι εκτός. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και θα ήταν καλό ενόψει playoffss να ξεκινήσουμε αύριο με μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…