Κεντρική NBA Γιάννης Αντετοκούνμπο – «Απέρριψε ρόλο στο Space Jam 2»
NBA

Γιάννης Αντετοκούνμπο – «Απέρριψε ρόλο στο Space Jam 2»

giannis antetokounmpo 6

Οι φίλοι του μπάσκετ και το NBA περιμένουν με ανυπομονησία το “Space jam 2” στο οποίο θα πρωταγωνιστήσει ο Λεμπρόν Τζέιμς. Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν στην offseason του 2019, κάτι που… αναγκάζει τον ηγέτη των Λέικερς να μην δώσει το “παρών” στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο.

Στην πρώτη ταινία -στην οποία πρωταγωνίστησε ο Μάικλ Τζόρνταν– η ομάδα των Monstars είχε κλέψει τις ικανότητες των Μάγκσι Μπογκς, Λάρι Τζόνσον, Τσαρλς Μπάρκλεϊ, Πάτρικ Γιούιν και Σον Μπράντλεϊ, προκειμένου να νικήσουν τον “Air Jordan”.

Η εταιρία που έχει αναλάβει την παραγωγή της συγκεκριμένης ταινίας ψάχνει μια νέα πεντάδα που θα… τεθεί αντιμέτωπη με τον Λεμπρόν Τζέιμς και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από τις ΗΠΑ, στο “τραπέζι” έπεσε και το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Όπως όμως προκύπτει, ο Έλληνας διεθνής παίκτης έριξε… πόρτα στους ανθρώπους που του έκαναν τη συγκεκριμένη πρόταση, αφού δεν θέλει να χάσει δυο εβδομάδες ατομικών προπονήσεων για να συμμετάσχει στα γυρίσματα!

“Δεν μου αρέσει το Χόλιγουντ. Δεν μου αρέσει αυτό το δράμα. Θέλω να είμαι εγώ” ανέφερε ο Αντετοκούνμπο σε πρόσφατες δηλώσεις του στο ESPN.

Η περίοδος προετοιμασίας για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι κάτι το… ιερό για τον “Greek freak”!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…