Κεντρική Basket League Έφυγε ο Άρης Γραμμενίδης

Έφυγε ο Άρης Γραμμενίδης

gramenidis e1556196443799

Την τελευταία του πνοή άφησε ο άνθρωπος που συνέβαλε τα μέγιστα στην ανάπτυξη του Μπάσκετ στη Θεσσαλονίκη, Άρης Γραμμενίδης και ο κόσμος του Ελληνικού μπάσκετ εξέφρασε τα συλλυπητήρια του. Ο Γραμμενίδης που  έχασε την μάχη με τον καρκίνο θα κηδευτεί την Μεγάλη Παρασκευή (26/04) στις 12:15 στα κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου. Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσαν Η ΕΟΚ, η ΕΚΑΣΘ, ο ΣΕΠΚ και η ΕΣΚΑΝΑ.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΚ εκφράζει τη βαθιά του θλίψη στο άκουσμα του θανάτου του Άρη Γραμμενίδη. Στυλοβάτης του μπάσκετ και του αθλητισμού στη πόλη της Θεσσαλονίκης, αφιέρωσε τη ζωή του στην ανάπτυξη του αθλήματος και την ανάδειξη δεκάδων ταλέντων. Ως άνθρωπος ο Άρης Γραμμενίδης ξεχώριζε για το ήθος του, την καλοσύνη και την υπομονή του και λειτούργησε ως «φάρος» για γονείς και παιδιά προκειμένου να αγαπήσουν το μπάσκετ και τον αθλητισμό. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Η ανακοίνωση του ΣΕΠΚ: «Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Άρη Γραμμενίδη, που έφυγε από τη ζωή. Ο Άρης Γραμμενίδης υπηρέτησε το μπάσκετ για πολλά χρόνια και ιδιαίτερα μέσα από το αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΚΑΣΘ και όχι μόνο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Τη Μ. Παρασκευή, στις 12:15, στα κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου, θα γίνει η νεκρώσιμος ακολουθία».

Η ανακοίνωση της ΕΚΑΣΘ: «Αφιέρωσε τη ζωή του στο μπάσκετ. Το χαμόγελο συνόδευε ακόμη και τις πιο δύσκολες στιγμές του. Ήταν σημείο αναφοράς για το αναπτυξιακό πρόγραμμα της Ένωσης. Ένωσε παιδιά, προπονητές, παράγοντες και γονείς και έγινε αφετηρία για να αναδυθούν ταλέντα, να ωριμάσουν, να ξεχωρίσουν, να φτάσουν στον προορισμό τους. Ήταν ακούραστος, ήταν σπουδαίος και ταπεινός. Ήταν ένας χρήσιμος άνθρωπος, χαρακτηρισμός που θα πρέπει να ζηλεύουν όσοι ασχολούνται από ανάλογες θέσεις με τον αθλητισμό. Ποιος δεν γνώριζε τον Άρη τον Γραμμενίδη; Έφυγε πλήρης “μπασκετικών” ημερών χάνοντας τη μάχη με το θάνατο και την επάρατο νόσο. Η μπασκετική κοινωνία έχασε ένα σημαίνον μέλος. Η Ένωση έχασε το δικό της Άρη. Η κηδεία του θα γίνει αύριο, Μ. Παρασκευή, στις 12.15, στα κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου».

Η ανακοίνωση της ΕΣΚΑΝΑ: «Ο Άρης Γραμμενίδης, μια σπουδαία μπασκετική φιγούρα που αφιέρωσε την ζωή του στο μπάσκετ και τα νιάτα, δεν είναι πια κοντά μας. Ένα σημαντικό γρανάζι της ΕΚΑΣΘ και του αναπτυξιακού προγράμματος της Ένωσης της Θεσσαλονίκηςς. Η κηδεία του θα γίνει αύριο, Μ. Παρασκευή, στις 12.15, στα κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου στην Θεσσαλονίκη. Το ΔΣ της ΕΣΚΑΝΑ και όλοι όσοι τον γνώριζαν συλλυπούνται βαθύτατα την ΕΚΑΣΘ και την οικογένειά του».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Σερέλης: «Έξτρα κίνητρο ότι μας έχει κερδίσει δύο φορές η Μακάμπι»

Στη συνέχεια του Παναθηναϊκού στη Euroleague, αναφέρθηκε ο Χρήστος Σερέλης. Ο Χρήστος Σερέ…