Κεντρική Basket League Άρης Άρης: Αγωνία για Μποχωρίδη, εκτός δύο με Κύμη!

Άρης: Αγωνία για Μποχωρίδη, εκτός δύο με Κύμη!

aris

Ο Άρης αντιμετωπίζει αύριο (13/04, 15:45, BL SHOW ERT SPORTS) την Κύμη στο «Nick Galis Hall», για την 24η αγωνιστική της Betshop Basket League. Μιλώντας στο www.arisbc.gr για την αναμέτρηση με την ομάδα της Εύβοιας, ο Γιάννης Καστρίτης, υπογράμμισε:

«Έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό παιχνίδι με τον χαρακτήρα τελικού, για το οποίο άπαντες είμαστε πανέτοιμοι. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που είναι η τρίτη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος στους εκτός έδρας αγώνες της. Έχουν πολύ ταλέντο ατομικό, με εξαιρετικούς σουτέρ και αρέσκονται να πηγαίνουν τα σκορ σε υψηλά επίπεδα, με το γρήγορο ρυθμό που δίνουν στο παιχνίδι.

Από την πλευρά μας, είμαστε απόλυτα συνειδητοποιημένοι, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε για ακόμη μια φορά. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, εκτός της νίκης για εμάς. Θα ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας και με την πολύτιμη στήριξη των φιλάθλων μας, που αναμένεται να γεμίσουν και αύριο (13/04) το γήπεδο, ευελπιστούμε πως θα τα καταφέρουμε».

Οι «κίτρινοι» ολοκλήρωσαν σήμερα (12/04) την προετοιμασία τους, με μια απογευματινή προπόνηση, από την οποία απουσίασε ο Λευτέρης Μποχωρίδης, εξαιτίας των ενοχλήσεων στο πέλμα του αριστερού του ποδιού. Η συμμετοχή του αρχηγού της ομάδας μας στον αγώνα με την Κύμη θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Ο προπονητής του Άρη δεν υπολογίζει για την αυριανή (13/04) αναμέτρηση τον Γιώργο Αγγέλου και τον Στράτο Βουλγαρόπουλο.

Το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε με την ανάλυση με τη χρήση video.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…