Κεντρική Ασίστ Shadow Απίστευτο ξέσπασμα Γκαγκαλούδη για Καλάθη! “Ρε κερατά…” (pic)

Απίστευτο ξέσπασμα Γκαγκαλούδη για Καλάθη! “Ρε κερατά…” (pic)

iraklis gaga

Ο Νικ Καλάθης δεν μπόρεσε να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στο δεύτερο παιχνίδι με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη. Ο Έλληνας γκαρντ ήταν σκιά του εαυτού του, πραγματοποιώντας ίσως τη χειρότερη εμφάνιση του με το “τριφύλλι”.

Ο γκαρντ του Αιγάλεω και πρώην άσος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Γκαγκαλούδης, φαίνεται ότι “τρελάθηκε” με τον Καλάθη και τον “έκραξε” στα social media.

Δείτε το μήνυμα του:

gaga

“Λοιπόν επειδή έχετε κοντή μνήμη κάποιοι και αναπαράγετε μαλακιές είμαι ο πρώτος που έχω υπερασπιστεί άπειρες φορές και δημόσια τον νικ σε εκπομπές… Σήμερα σχολίασα το 0 στα 10 και έχω το κάθε δικαίωμα να το κάνω… Το ποστ μου πήγαινε σε κάποιους δημοσιογράφους που προσπαθούν να βάλουν μια ταμπέλα στον νικ του ηγέτη και και και… Για μένα που έπαιξα στην ομάδα που αγαπώ από νεογέννητο παιδί ηγέτης ήταν ο φραγκι… Ο μποντιρογκα… Ο καλαθης ίσως είναι ο καλύτερος point guard σε assist κλεψίματα άμυνα αλλά μέχρι εκεί… Αυτή είναι η γνώμη μου… Σε όποιον αρέσει…”, έγραψε μετά από λίγη ώρα ο “Γκάγκα“, εξηγώντας τον λόγο της προηγούμενης ανάρτησης του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…