Κεντρική A2 Ανακοίνωση-καταπέλτης από τον Ερμή! “Στοχοποίησαν τον Κόμματο”
A2

Ανακοίνωση-καταπέλτης από τον Ερμή! “Στοχοποίησαν τον Κόμματο”

Ο Ερμής Αγιάς εξέδωσε ανακοίνωση για τη διαιτησία του αγώνα με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη. Οι Θεσσαλοί κάνουν λόγο για “σφαγή” και για στοχοποίηση του κορυφαίου παίκτη τους, Νέστορα Κόμματο, ενώ ζητούν την παραδειγματική τιμωρία των Μπήτη και Παφίλη και καθιστούν σαφές πως δεν θα κατέβουν να αγωνιστούν ξανά σε περίπτωση που διαιτητές είναι οι εν λόγω κύριοι.

Αναλυτικά:

“Ο Ερμής Αγιάς διαμαρτύρεται έντονα για την διαιτησία τον κύριων Μπήτη και Παφίλη στην αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Η ομάδα μας έκανε μια καλή εμφάνιση και μέχρι το τρίτο δεκάλεπτο προηγήθηκε στο σκορ . Ο κύριος Μπητης στοχοποίησε τον αθλητή μας Νέστορα Κόμματο και τον απέβαλε σε εκείνο το σημείο με ένα αντιαθλητικό φάουλ και μια ανύπαρκτη τεχνική ποινή . Μέχρι να αποβληθεί ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου και είχε πετύχει 22 πόντους.

Μετά από αυτό οι διαιτητές άρχισαν να δίνουν κάποια αστεία φάουλ υπέρ μας για να ισορροπήσουν την κατάσταση και διασκεδάσουν τις εντυπώσεις όταν η διαφορά του σκορ ήταν πάνω από δέκα πόντους υπέρ του Ηρακλή . Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Ερμής πλησίασε και πάλι στο 81-80 και τότε ανέλαβε δράση ο κύριος Παφίλης . Χρέωνε συνέχεια τους παίκτες μας με ανύπαρκτα επιθετικά και αμυντικά φάουλ σε σημείο να μείνει η ομάδα μας με ένα ψηλό αφού αποβλήθηκαν κατά σειρά Κομματος , Λολας και Σπυροπουλος για να έρθει φυσιολογικά η ήττα .

Εννοείται ότι θα δείξουμε σε βίντεο τις φάσεις της σφαγής μας για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για τα λεγόμενα μας . Αυτοί οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι και μόνο ζημιά θα μπορούσαν να κάνουν στο ελληνικό μπάσκετ από δω και πέρα . Έδειξαν ότι δεν μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων . Εμείς ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία τους αφού θα στείλουμε το βίντεο στα αρμόδια όργανα και την εξαίρεση τους από τους αγώνες που θα παίζει η ομάδα μας . Αν δεν γίνει αυτό εμείς δεν θα κατέβουμε να παίξουμε σε αγώνες που θα μας ορίσουν τους κυριους Μπητη και Παφίλη στο εξής.

Δεν μπορεί αυτοί οι άνθρωποι να παίζουν με τους κόπους και τον ιδρώτα μας . Η αξιοπιστία του μπάσκετ στην Ελλάδα δέχεται συνεχώς χτυπήματα το τελευταίο διάστημα και είναι μια καλή ευκαιρία κάτι να αλλάξει από δω και πέρα .

Περιμένουμε τις κινήσεις από την ΚΕΔ και την ΕΟΚ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Φίλιππος Βέροιας: Δωρεά στη δημόσια βιβλιοθήκη η συλλογή του Δημήτρη Γκίμα

Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησε η οικογένεια του Δημήτρη Γκίμα η οποία δώρισε την προσωπι…