Κεντρική Basket League ΑΕΚ ΑΕΚ: Συνετρίβη το ρεκόρ, ανοίγει το άνω διάζωμα

ΑΕΚ: Συνετρίβη το ρεκόρ, ανοίγει το άνω διάζωμα

aek

Δεν θα πέφτει καρφίτσα στο αυριανό (3/4) παιχνίδι της ΑΕΚ με την Μπάμπεργκ στο ΟΑΚΑ, με την κιτρινόμαυρη ΚΑΕ να ανακοινώνει ότι θα ανοίξει και το άνω διάζωμα.

Αναλυτικά:

H πιο μεγάλη «μάχη» (ελέω συνθηκών) της 5ετίας αναγέννησης πλησιάζει. Η «Βασίλισσα» ταλαιπωρημένη από προβλήματα κι από το… κακό το ριζικό της εφέτος, θα επιδιώξει να αποκλείσει την πανίσχυρη Μπάμπεργκ και να προκριθεί στο F4 του Basketball Champions League για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, αύριο (Τετάρτη, 03/04, 19:30), οι παίκτες του Λούκα Μπάνκι, όσοι τέλος πάντων έχουν αντέξει στην «επιδημία» τραυματισμών, που έπληξε το «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, δικαιούνται να ολοκληρώσουν τη διαδικασία με νίκη πρόκρισης, ήτοι μεγαλύτερη των τεσσάρων πόντων, και να επιβραβευτούν για τα σπουδαία. Διότι κανείς δεν τους χαρίστηκε. Διότι δικαίωσαν πλήρως τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Ευρώπης (και Πρωταθλήτριας Κόσμου, μέσα από διαδικασία επίσης F4) και αυτό επιβεβαιώνει η θεαματική πορεία τους στην κανονική περίοδο, αλλά και στη συνέχεια του BCL 2018-2019, αλλά και στο «Παγκόσμιο» Ρίο.

Το ζητήσαμε… Το ζήτησαν οι παίκτες. Το ζήτησε ο προπονητής… Γίνεται πράξη.

Οι φίλοι της ΑΕΚ ανταποκρίνονται. Για το λαό της ΑΕΚ θα παραμιλά ξανά ολόκληρη η Ευρώπη. Η Ευρώπη που έκλινε ευλαβικά το γόνυ στο θαύμα του Φάιναλ Φορ του ΟΑΚΑ πριν από 11 μήνες. Διότι δημιουργούνται συνθήκες Μαίου 2018.

Η ΑΕΚ BC βρίσκεται, λοιπόν, στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, ότι ήδη συνετρίβη το ευρωπαϊκό ρεκόρ εισιτηρίων! Το ρεκόρ με ΠΑΟΚ, των 11.650 εισιτηρίων, πέρασε στην ιστορία. Το BCL θα καταγράψει τις επόμενες ώρες τη νέα πραγματικότητα, που σχηματοποιήθηκε και καθιστά την ΑΕΚ υπερδύναμη σε όλα τα επίπεδα. Με μπροστάρη τον κόσμο της. Που δεν λύγισε από τις αντιξοότητες. Που δεν απογοητεύτηκε από το σοκ με την ατυχία του μεγίστου Γιόνας Ματσιούλις. Ίσα-ίσα. Συσπειρώθηκε. Αντελήφθη την απαιτητή ανάγκη για επιπλέον στήριξη. Και θα είναι εκεί. Κοντά τους.

Το ΟΑΚΑ, την παραμονή της μεγαλύτερης αθλητικής παλιγγενεσίας, της «Καλλιμαρμάρειας» 4ης Απριλίου 1968, θα δρέψει τους καρπούς μιας παλαϊκής κινητοποίησης, που θα στέλνει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ…

Ανακοινώνεται επίσης, ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια των: 5, 15, 25, 50, 100 ευρώ.

Έχουν απομείνει μόνον εισιτήρια των 7 ευρώ και των 10 ευρώ.

Λόγω της μεγάλης ζήτησης, η ΑΕΚ ΒC, ενημερώνει, ότι ανοίγει ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ (εκτός F4 Μαίου 2018) και το άνω διάζωμα, δηλαδή τα Τμήματα από 401 έως 405 Β.

Η είσοδος για τις συγκεκριμένες θύρες θα πραγματοποιηθεί από τη ροή Π31-08, Θύρες 40 και 48.

Τρόποι αγοράς:

– Διαδικτυακά https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html

– Από τα Γραφεία της ΑΕΚ BC στο ΟΑΚΑ (Γραφείο Operation, είσοδος Press, τηλ. 210-6896793) από τις 10:30 έως τις 18:00, σήμερα μόνο.

– Aπό τα εκδοτήρια, 3 ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα (εκδοτήριο ΕΙΡΗΝΗ και εκδοτήριο Ρ5).

-Η ηλεκτρονική πώληση ticketmasterhellas ή τηλεφωνικά στο 210-8938111 καθώς και η πώληση μέσω των καταστημάτων PUBLIC.

Παιδιά έως 10 ετών δωρεάν (χωρίς θέση στο γήπεδο)

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…