Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Τουπάν: “Πετάξαμε στα …σκουπίδια όλη μας την προσπάθεια”

Τουπάν: “Πετάξαμε στα …σκουπίδια όλη μας την προσπάθεια”

0e1c0acb toupane

Ο Αξέλ Τουπάν ανανέωσε το blog του στον ΕΣΑΚΕ κι αναφέρθηκε στην ήττα του Ολυμπιακού από τη Ζαλγκίρις και στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Ρέθυμνο.

Αναλυτικά:

“Επιβάλλεται να μείνουμε ενωμένοι

Γεια σας…

Δυστυχώς για μία ακόμη φορά φανήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων και χάσαμε τη μεγάλη ευκαιρία να ορίσουμε την τύχη μας όσον αφορά στην υπόθεση πρόκριση στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Η ήττα από την Ζαλγκίρις και μάλιστα μέσα στην έδρα μας μας πλήγωσε, όμως, επιβάλλεται να μείνουμε ενωμένοι και να παλέψουμε μέχρι τέλους για μια θέση στην 8άδα. Σίγουρα η κατάστασή μας και η θέση μας δεν μας ικανοποιεί.

Πετάξαμε στα …σκουπίδια όλη μας την προσπάθεια και την καλή πορεία του πρώτου γύρου. Ωστόσο, είμαστε ακόμη ζωντανοί, έστω κι αν εξαρτώμεθα από άλλα αποτελέσματα και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα πρόκρισης.

Πριν από την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας με την Νταρουσάφακα, έχουμε το εκτός έδρας παιχνίδι με το Ρέθυμνο. Η βαθμολογική κατάσταση της αντίπαλης ομάδας δεν θα πρέπει να μας ξεγελάσει… Πάντα τέτοια ματς κρύβουν “παγίδες”, για αυτό και θα πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι για το διπλό.

Από κει και πέρα, θα ήθελα να αδράξω την ευκαιρία και να ευχηθώ και μέσα από το blog μου περαστικά στον αρχηγό μας, Βασίλη Σπανούλη. Του εύχομαι να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στα παρκέ, ακόμα πιο δυνατός!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…