Κεντρική NBA Το “ταξίδι” του ΛεΜπρόν μέχρι την “προσπέραση” στον Τζόρνταν (vid)
NBA

Το “ταξίδι” του ΛεΜπρόν μέχρι την “προσπέραση” στον Τζόρνταν (vid)

lebron jordan

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς κατόρθωσε να ξεπεράσει τον Μάικλ Τζόρνταν σε συνολικούς πόντους καριέρας, φθάνοντας στην 4η θέση όλων των εποχών και κοιτώντας ακόμα πιο ψηλά! Ο “Βασιλιάς” πέρασε το απόλυτο είδωλό του και μετρά πλέον 32.311 πόντους, απέχοντας περίπου 1.300 πόντους μακριά από το “βάθρο” των αρχισκόρερ του NBA, με την 3η θέση να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα χέρια του Κόμπι Μπράιαντ.

Ο Τζέιμς, βέβαια, χρειάστηκε να φθάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα scoring απόδοσης σε αυτά τα 16 χρόνια που βρίσκεται στη λίγκα, προκειμένου να αναρριχηθεί στα πιο υψηλά “στρώματα” της all-time λίστας. Ορισμένα καλάθια, όμως, ήταν πολύ πιο σημαντικά από τα υπόλοιπα, καθώς τον βοηθούσαν, ώστε να “καταπιεί” τους αντιπάλους του και να εμπλουτίσει το βιογραφικό του με δεκάδες ρεκόρ.

Στο παρακάτω βίντεο, λοιπόν, το οποίο έπαιξε στο Staples Center κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα των Λέικερς, συμπεριλαμβάνονται πολλά από τα λεγόμενα “milestones” τουΛεΜπρόν. Από το πρώτο καλάθι της καριέρας του τον Νοέμβριο του 2003, τις μέρες που έπιασε τους 10.000, τους 20.000 και τους 30.000 πόντους αντίστοιχα, μέχρι και το χθεσινό κατόρθωμα, όπου έγινε ο 4ος κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών, πάνω από τον μυθικό MJ!

Δείτε το εξαιρετικό βίντεο

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…