Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Το «πρέπει» του Προμηθέα

Το «πρέπει» του Προμηθέα

makis giatras promitheas

Ο Προμηθέας υποδέχεται τον Ήφαιστο Λήμνου, σε αγώνα για την 21η αγωνιστική της Betshop.gr Basket League και δεν βλέπει άλλο αποτέλεσμα από την νίκη, καθώς θέλει να κρατήσει την έδρα του αλώβητη ως το φινάλε της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Η μάχη για την είσοδο στην τετράδα έχει «ανάψει» για τα καλά για την ομάδα της Πάτρας, που ισοβαθμεί στην 3η θέση με ΠΑΟΚ και Περιστέρι και πλέον κάθε αγώνας ως το φινάλε είναι «τελικός» και μπορεί ν’ αποβεί καθοριστικός για την απόκτηση του πλεονεκτήματος έδρας στα play-off, ενώ ο επικίνδυνος Ήφαιστος Λήμνου θέλει να σφραγίσει την είσοδό του στην οκτάδα με νέο διπλό, μετά την μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Πυλαία.

Ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς, σε δηλώσεις του για το παιχνίδι ανέφερε τα εξής: «Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε. Παίζουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που έχει διαγράψει μέχρι τώρα μια εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα. Ο αντίπαλός μας, διαθέτει ποιοτικό ρόστερ και πολύ καλό προπονητικό staff και γι’ αυτόν τον λόγο θέλουμε και την βοήθεια του κόσμου μας για να μας ωθήσει στο θετικό αποτέλεσμα. Εμείς οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι, να ελέγξουμε τον ρυθμό και να μπούμε δυνατά στο παρκέ. Παίζουμε στο γήπεδό μας και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη, η οποία θα μας βοηθήσει να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην τελική κατάταξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…