Κεντρική Basket League Άρης Το κάλεσμα της ΚΑΕ Άρης και οι οδηγίες στον κόσμο: “Σας περιμένουμε όλους στο «Nick Galis Hall»!”.

Το κάλεσμα της ΚΑΕ Άρης και οι οδηγίες στον κόσμο: “Σας περιμένουμε όλους στο «Nick Galis Hall»!”.

aris kosmos pale aris

To Παλέ αναμένεται να “βράζει” στο ματς με τον ΠΑΟΚ και η ΚΑΕ Άρης τονίζει προς τον κόσμο της ομάδας ότι για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλείται να φτάσει στο γήπεδο νωρίς. Επίσης, κάνει κάλεσμα υπογραμμίζοντας… “σας περιμένουμε όλους στο «Nick Galis Hall»!”.

Αναλυτικά:

“Ενόψει του αυριανού αγώνα (23/03, 18:00) με τον ΠΑΟΚ, σας παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευσή σας στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο για την αποφυγή ταλαιπωρίας. Σας ενημερώνουμε ότι θα λειτουργήσουν 6 εκδοτήρια, 4 στις θύρες 3,4,5,6 που θα ανοίξουν στις 15:30 και 2στη μπουτίκ ARIS BC Boutique «The Legend Store», η οποία θα είναι ανοικτή από τις 11:00.

Σας υπενθυμίζουμε πως απαγορεύεται να έχετε μαζί σας μπουκάλια και υαλικά σκεύη, δυσμετακίνητα αντικείμενα, μεγάλες τσάντες, βιντεοκάμερες για επαγγελματική χρήση, μηχανικές ή ηλεκτρονικές συσκευές (μεγάφωνα), οποιουδήποτε είδους σπρέι, πυρσούς και πυροτεχνήματα.  Σας περιμένουμε όλους στο «Nick Galis Hall»!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…