Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Tα… ιδιαίτερα νούμερα πριν την “μάχη” του Προμηθέα με την Τενερίφη

Tα… ιδιαίτερα νούμερα πριν την “μάχη” του Προμηθέα με την Τενερίφη

tony meyer promitheas besiktas

Ο Προμηθέας θα επιδιώξει να “ρίξει” στο καναβάτσο την Τενερίφη και γενικώς να πάρει προβάδισμα όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση. Για το σημερινό παιχνίδι, το Champions League αναφέρθηκε σε κάποια ιδιαίτερα νούμερα.

Αναλυτικά:

  • Ο Προμηθέας Πάτρας θα είναι η τέταρτη ελληνική ομάδα που παίρνει μέρος στο BCL Round of 16, μετά την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και τον Άρη. Η Iberostar Tenerife προκρίνεται στο BCL Round of 16 για τρίτη φορά. Πήρε τον τίτλο το 2017, αλλά δεν μπόρεσε να περάσει αυτή τη φάση πέρυσι.
  • Ο Προμηθέας Πάτρας δέχθηκε 82,1 πόντους ανά ματς στη Regular Season, τους περισσότερους από κάθε άλλη ομάδα που μπόρεσε να προκριθεί στο Round of 16.
  • Η Iberostar Tenerife έχει κερδίσει περισσότερα εκτός έδρας ματς (20) από κάθε άλλη ομάδα στην ιστορία του BCL. Έχει νικήσει στα τελευταία 14 μακριά από την έδρα της και τρέχει το καλύτερο σερί στη διοργάνωση.
  • Ο Προμηθέας Πάτρας έχει χάσει έξι από τα εννέα ματς, στα οποία δέχθηκε 80+ πόντους στο BCL αυτής της σεζόν.
  • Η Iberostar Tenerife έχει το καλύτερο αμυντικό ρεκόρ στην ιστορία των BCL Play-Offs, δεχόμενη μόλις 62,4 πόντους ανά ματς στα Play-Offs.
  • Ο Rion Brown έχει βάλει 19,5 πόντους ανά ματς στις τέσσερις τελευταίες εντός έδρας εμφανίσεις του με τον Προμηθέα Πάτρας στο BCL αυτής της σεζόν. Μόνο εκείνος και ο Νorris Cole έχουν βάλει 30+ πόντους σε πάνω από ένα ματς στο BCL αυτής της σεζόν.
  • Ο Sebastian Saiz της Iberostar Tenerife έχει κάνει τρία double-doubles, τα περισσότερα για παίκτη που έρχεται από τον πάγκο στο BCL αυτής της σεζόν.
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…