Κεντρική Γ' Εθνική Σοβαρές καταγγελίες Μουλά για Νικόπολη

Σοβαρές καταγγελίες Μουλά για Νικόπολη

xristos moulas

Η Νικόπολη Πρέβεζας πραγματοποιεί κάκιστη σεζόν φέτος και είναι με το ενάμισι πόδι στα τοπικά πρωταθλήματα. Ο Χρήστος Μουλάς έκανε σοβαρές καταγγελίες για τη Νικόπολη, με την οποία έλυσε τη συνεργασία του.

Αναλυτικά:

Για τη διασφάλιση της αξιοπρέπειας μου αλλά και για να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά άλλων αθλητών στο μέλλον,κρίνω σκόπιμο να παραθέσω κάποιες αλήθειες.

Αγωνιζόμουν μέχρι πρότινος στο σωματείο της Σ.Κ. Νικόπολης Πρέβεζας εκπληρώνοντας παράλληλα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις έως ότου με ένα ξαφνικό τηλεφώνημα μου γνωστοποιήθηκε ότι με το έτσι θέλω η συνεργασία μας σταματάει με μοναδική αιτιολόγηση την εξοικονόμηση χρημάτων από πλευράς της ομάδας.

Έτσι λοιπόν φτάνω τώρα στο σημείο να αντιμετωπίζω τα εξής προβλήματα:

– Μου στερούν το δικαίωμα να καταπιάνομαι με το άθλημα που τόσο αγαπώ βοηθώντας παράλληλα την ομάδα μου όπως  έπραξα μέχρι τώρα με όλη μου τη ψυχή.

– Εκπληρώνω την θητεία μου στην Κέρκυρα όπου ήρθα για να είμαι κοντά στην ομάδα μου και τώρα αντιμετωπίζω μεγάλο πρόβλημα καθώς στις εξόδους μου δεν μπορώ να κοιμηθώ στην Πρέβεζα όπως είχε συμφωνηθεί διότι μου αφαίρεσαν το δικαίωμα στη στέγαση. Έτσι λοιπόν αναγκάζομαι να επιστρέφω στην Αθήνα έχοντας μεγάλα έξοδα μετακίνησης

– Με την αθέτηση της οικονομικής συμφωνίας από πλευράς της ομάδας περί οδοιπορικών και λοιπών εξόδων διαβίωσης βρίσκομαι εν κατακλείδι, μακριά από το σπίτι και την οικογένειά μου,σε δυσμενή οικονομική θέση και κυρίως με κλεμμένο το δικαίωμα στο μπάσκετ που τόσο αγαπώ.

Είναι ντροπή θεωρώ παράγοντες να παίζουν παιχνίδια με των ιδρώτα των αθλητών και να μας αντιμετωπίζουν σαν άψυχα όντα επεμβαίνοντας στις ζωές μας με τέτοιο τρόπο. Παρ’ όλα αυτά ελπίζω κάποιοι από τους κυρίους  που το καλοκαίρι δώσαμε τα χέρια να τιμήσουν τον λόγο τους έστω και την ύστατη στιγμή”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Στην κορυφή οι Τιτάνες. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία. Την 1η θέση στο…