Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Στηρίζουμε την απόφαση των Προέδρων”

“Στηρίζουμε την απόφαση των Προέδρων”

sasa vezenkof olympiakos aek

Ο Ολυμπιακός δεν κατέβηκε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, καθώς δεν ικανοποιήθηκε το αίτημα τους να οριστούν ξένοι διαιτητές. Ο Σάσα Βεζένκοφ ρωτήθηκε για την απόφαση της διοίκησης των ερυθρολεύκων και ξεκαθάρισε ότι οι παίκτες στηρίζουν την απόφαση των Προέδρων.

Αναλυτικά:

“Είναι απόφαση της διοίκησης, εμείς είμαστε παίκτες, πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας στο 100% και στηρίζουμε κάθε απόφαση των προέδρων. Εμείς είμαστε εδώ για να παίζουμε μπάσκετ”.

Για το ματς με την Μπάγερν την Τρίτη: “Έχουμε χάσει έξι από τα επτά τελευταία ματς, οπότε δεν μπορούμε να υποσχεθούμε τίποτα. Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι, έστω κι αν έχουν αποκλειστεί. Θα πρέπει να κάνουμε ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα, που διεκδικεί την πρόκριση και μετά θα δούμε πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι το πρόγραμμα”.

Για τις απουσίες Σπανούλη και Στρέλνιεκς; “Ο Βασίλης και ο Γιάνις είναι δύο γκαρντ που μας δίνουν πολλά. Οι απουσίες πάντα είναι σημαντικές, αλλά θα πάμε σύσσωμοι για το καλύτερο, όσα προβλήματα και αν υπάρχουν”.

Για την αντιμετώπιση του Ντέρικ Γουίλιαμς: “Ο Γουίλιαμς είναι πολύ υψηλού επιπέδου παίκτης, ήταν νούμερο δύο στο ντραφτ, αλλά έχουμε τους παίκτες και να τον περιορίσουμε, αλλά και να του επιτεθούμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Υπήρξαν σημεία που μπορούσαμε να καθαρίσουμε»

Στις λάθος αποφάσεις που πήρε η ομάδα του, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Με τον Έλληνα …