Κεντρική Α1 Άρης “Οι μέρες της σιωπής τελείωσαν, ο Άρης πλέον οδηγεί τις εξελίξεις για το καλό του μπάσκετ”

“Οι μέρες της σιωπής τελείωσαν, ο Άρης πλέον οδηγεί τις εξελίξεις για το καλό του μπάσκετ”

Για όσα ειπώθηκαν στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ την Τρίτη, ο Άρης είναι ξεκάθαρος και στις τάξεις των “κιτρίνων” η θέση που αποτυπώνεται είναι η εξής:

“Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, ως ακρογωνιαίος λίθος του σύγχρονου ελληνικού μπάσκετ, ως η ομάδα, πάνω στην οποία στηρίχθηκε το οικοδόμημα του αθλήματος, που προσέφερε τους περισσότερους διεθνείς τίτλους σε επίπεδο Εθνικών ομάδων και συλλόγων, δεν συμμετέχει στον Ε.Σ.Α.Κ.Ε., που είναι η διοργανώτρια αρχή του Ελληνικού πρωταθλήματος, για να προασπιστεί κανενός τρίτου συμφέροντα, παρά μόνο του ίδιου του μπάσκετ.

Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ σήμερα με σοβαρότητα και με αυστηρό τρόπο υπερασπίζεται τα αυτονόητα για το μπάσκετ το ίδιο, αλλά και για όλους όσοι σκέφτονται με υγιή τρόπο για το καλό του αθλήματος.

Εννοείται ότι στην προσπάθεια αυτή αρωγοί είναι όλες οι ομάδες της Α1, οι οποίες στη συντριπτική τους πλειοψηφία βλέπουν με τον ίδιο ή περίπου τον ίδιο τρόπο την επόμενη μέρα του ελληνικού μπάσκετ από κάθε άποψη. Πάντως οι ημέρες που ο ΑΡΗΣ στεκόταν σιωπηλός και οδηγούταν από τις εξελίξεις, τελείωσε. Ο ΑΡΗΣ πλέον οδηγεί τις εξελίξεις για το καλό της καλαθοσφαίρισης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Nέα BAN στην ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ γι ακόμη μία φορά αντιμετωπίζει προβλήματα με παίκτες, που αγωνίστηκαν στο παρελθόν …