Κεντρική Γ' Εθνική “Επίθεση” Ηλυσιακού σε Άρη Νίκαιας

“Επίθεση” Ηλυσιακού σε Άρη Νίκαιας

2019 03 22 1930 e1553281742170

Ο Ηλυσιακός επιτέθηκε στον Άρη Νίκαιας με αφορμή την ανακοίνωση του Άρη. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ομάδα του Ηλυσιακού τους προκαλεί γέλιο η ανακοίνωση και ότι προφανώς θέλουν να προκαλέσουν εντυπώσεις.

Αναλυτικά:

“Έχοντας περάσει δύο μέρες από την ανακοίνωση της ομάδας μας, με τα εύλογα και ξεκάθαρα ερωτήματα που έχουμε, δεν έχουμε λάβει καμία ενημέρωση ή τοποθέτηση από την ΚΕΔ/ΕΟΚ. Παρόλα αυτά, καταφέραμε και συλλέξαμε πολύ σημαντικά στοιχεία όσον αφορά την αλλαγή διαιτητή στο παιχνίδι μας με τον Άρη Νικαίας.

Τώρα, όσον αφορά την ανακοίνωση των ανθρώπων του Άρη Νικαίας περί αξίας λόγου και όσα άλλα ισχυρίζονται, μας προκαλούν μονάχα γέλιο. Προφανώς κάποιοι θέλουν να προκαλέσουν εντυπώσεις και ίσως να διαφημιστούν και λίγο παραπάνω στην ευκαιρία που τους δίνεται. Σε ένα γήπεδο με παιδιά, γονείς και αρκετούς φίλους των παικτών να παρακολουθούν το παιχνίδι, θα θέλαμε να μας πουν σε ποιό σημείο ένιωσαν απειλή.

Τέλος, προκαλούμε τους ανθρώπους του Άρη Νικαίας να μας δώσουν έστω ένα στοιχείο για όλα όσα ισχυρίζονται, καθώς τα θεωρούμε τελείως ασαφή και συκοφαντικά. (Ακολουθεί βίντεο με τα όσα υποστηρίζουμε, το οποίο έχουμε αναρτήσει στην σελίδα του τμήματος μας. Όποιος επιθυμεί, μπορεί να δεί και ολόκληρο το παιχνίδι, καθώς και το φύλλο αγώνα)”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Στην κορυφή οι Τιτάνες. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία. Την 1η θέση στο…