Κεντρική NBA “Είναι Hall Of Famer ο Γκασόλ, προσπαθεί να προσαρμοστεί…”
NBA

“Είναι Hall Of Famer ο Γκασόλ, προσπαθεί να προσαρμοστεί…”

giannis antetokounmpo 1

Για την ήττα από τους Σπερς μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Συγκεκριμένα είπε:

“Ήρθαμε εδώ στις τέσσερις τα ξημερώματα και μετά από πτήση είναι δύσκολο να πας για ύπνο. Πιθανόν να πήγαν οι περισσότεροι στις 5.30 το πρωί αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Εμείς βγήκαμε δυνατά στο παρκέ και θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, αλλά προφανώς και δεν παίξαμε το καλύτερο μπάσκετ. Όμως όλοι προσπάθησαν. Οι Σπερς έπαιξαν πολύ καλή άμυνα, προσπάθησα να βρω σουτ για μένα, αλλά και να πασάρω έξω στους συμπαίκτες μου. Κάναμε καλή δουλειά, αλλά μπορούσαμε καλύτερα”.

Για τον Πάου Γκασόλ που αντιμετώπισε την παλιά του ομάδα έχοντας τρεις πόντους σε 15 λεπτά συμμετοχής: “Είμαι χαρούμενος για τον Πάου. Έπαιξε καλά, μας έδωσε πολλές επιλογές στο παρκέ, αλλά ακόμα προσπαθεί να προσαρμοστεί στον τρόπο παιχνιδιού μας. Όμως είναι εξαιρετικός μπασκετμπολίστας, ένας Hall Of Famer. Σίγουρα χρειαζόμασταν αυτήν την εμπειρία”.

Για τον Ντι Τζέι Ουίλσον που δεν έπαιξε: “Με την έλευση των Πάου και Μίροτιτς είναι δύσκολο να βρει λεπτά συμμετοχής. Παρόλα αυτά πρέπει να είναι έτοιμος γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σε καλέσουν να παίξεις”.

Για την… εμφάνιση της νυχτερίδας στο Σαν Αντόνιο: “Ναι, πρώτη μου εμπειρία! Είναι η πρώτη φορά που είδα από τόσο κοντά μια νυχτερίδα και προσπάθησα να τρέξω μακριά της!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…