Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Νέα προσφυγή από Ολυμπιακό!

Νέα προσφυγή από Ολυμπιακό!

aggelopouloi olympiakos vasilakopoulos eok

Νέα προσφυγή από την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Οι “ερυθρόλευκοι” περιμένουν την απόφαση του δευτεροβάθμιου οργάνου για την έφεση τους στο -6 που τους επιβλήθηκε (μετά την αποχώρησή τους από τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό) και τώρα κατέθεσαν νέα προσφυγή, αυτή τη φορά για τη δεύτερη αφαίρεση 6 βαθμών.

Να θυμίσουμε ότι το συγκεκριμένο -6 προέκυψε μετά την άρνησή του Ολυμπιακού να κατέβει στο ντέρμπι “αιωνίων” του πρωταθλήματος, που θα γινόταν στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός περιμένει δικαίωση για το… -6 του Κυπέλλου, καθώς εκτιμά πως η πρωτόδικη απόφαση προήλθε βάσει του κανονισμού του ΕΣΑΚΕ και όχι βάσει του καταστατικού της ΕΟΚ (προβλέπει αφαίρεση δύο βαθμών).

Όσον αφορά το δεύτερο -6, η ΚΑΕ Ολυμπιακός κατέθεσε τη συγκεκριμένη προσφυγή πριν από περίπου δέκα ημέρες στο ΑΣΕΑΔ (!) και δεν περιμένει να αλλάξει κάτι στην ποινή της. Πιθανότατα έγινε, προκειμένου οι “ερυθρόλευκοι” να κερδίσουν χρόνο, καθώς το δευτεροβάθμιο όργανο αργεί αρκετά στην εκδίκαση των υποθέσεων κι έτσι δεν θα υπάρχει άμεσα τελεσίδικη απόφαση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …