Κεντρική Ήφαιστος Λήμνου Μανωλόπουλος: “Αυτό σχεδιάσαμε στην τελευταία φάση”

Μανωλόπουλος: “Αυτό σχεδιάσαμε στην τελευταία φάση”

manolopoulos ifaistos

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μίλησε για το διπλό του Ηφαίστου Λήμνου στην έδρα του ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στην τελευταία φάση του παιχνιδιού που έκρινε τον νικητή, ενώ σχολίασε και την κόντρα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

“Ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα με πολύ καλό ρόστερ και προπονητή, πολύ καλά δουλεμένη. Είναι η μεγαλύτερη νίκη μας φέτος αφού ήρθε κι εκτός έδρας. Στο μεγαλύτερο διάστημα ήμασταν μπροστά, ο ΠΑΟΚ αντέδρασε αλλά αυτό που με ευχαριστεί ότι στην αντίδραση αυτή, αντιδράσαμε κι εμείς. Στο τέλος οποιοσδήποτε θα μπορούσε να νικήσει. Όταν νικάς έτσι είσαι και πιο τυχερός. Δείξαμε ότι έχουμε χαρακτήρα και μέταλλο, δεν τα παρατάμε. Τους αξίζουν συγχαρητήρια”.

Για την τελευταία φάση που έφερε το νικητήριο καλάθι του Φρεϊμάνις: “Ήταν αυτό που σχεδιάσαμε. Νωρίτερα δεν είχε εντολή ο Μούρτος να κάνει φάουλ. Θέλαμε να παίξουμε δυνατή άμυνα και έγινε το φάουλ”.

Για το στόχο που έχει θέσει η ομάδα του: “Όταν το θέμα της παραμονής εξασφαλίστηκε, είχαμε πει ότι θέλουμε να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα. Να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια κι αυτός παραμένει ο στόχος. Έχει δρόμο ακόμη το Πρωτάθλημα”.

Για την ματαίωση του ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού: “Είναι λυπηρό αυτό που γίνεται και ότι για το καλό του ελληνικού μπάσκετ, πρέπει να βρεθεί λύση, έχουν υποχρέωση να τα βρουν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ήφαιστος Λήμνου

Δειτε επισης

Σεγκούρα: «Οι διαιτητές σφύριξαν σωστά, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε»

Ο Κούρο Σεγκούρα στις δηλώσεις του ήταν λιτός και περιεκτικός έδωσε συγχαρητήρια στον Άρη …