Κεντρική NBA ΛεΜπρόν vs Έρβινγκ: Η “μάχη” των πρώην “συνοδοιπόρων” (vids)
NBA

ΛεΜπρόν vs Έρβινγκ: Η “μάχη” των πρώην “συνοδοιπόρων” (vids)

lebron irving

Το “τρένο” των Λος Άντζελες Λέικερς έχει βγει από την πορεία του με πολύ “εκκωφαντικό” τρόπο, καθώς η ομάδα του Χόλιγουντ απογοήτευσε τους πάντες κι έκανε ακόμα και τους μεγαλύτερους haters να πέσουν έξω στις προβλέψεις τους. Ουδείς θα περίμενε ότι οι “λιμνάνθρωποι” θα έχουν ρεκόρ 30-36 μετά από 66 ματς κανονικής περιόδου και θα βρίσκονται στην 11η θέση της Δύσης, εν μέσω μιας σεζόν που έχει κατακλυστεί από εξωγηπεδικά δράματα, αποτυχημένες διαπραγματεύσεις και συνεχείς, εκτεταμένους τραυματισμούς.

Με δεδομένες τις απουσίες των Λόνζο Μπολ, Κάιλ Κούζμα και Μπράντον Ίνγκραμ από το χθεσινό παιχνίδι κόντρα στους Σέλτικς, η τύχη τους δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Η Βοστόνη πέρασε από το Staples Center με 120-107 στο πιο κλασικό ντέρμπι της ιστορίας του NBA και η κύρια αφήγηση του αγώνα περιστράφηκε γύρω από τη συνάντηση του ΛεΜπρόν Τζέιμς με τον Κάιρι Έρβινγκ.

Συγκεκριμένα, ο “Uncle Drew” δεν δυσκολεύτηκε να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη, έχοντας 30 πόντους, 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ σε 35 λεπτά συμμετοχής με καταπληκτικά ποσοστά ευστοχίας (7/10 δίποντα, 5/8 τρίποντα, 1/1 βολή). Η απόλαυση τού να παρακολουθεί κανείς τον κορυφαίο χειριστή μπάλας στον πλανήτη συνοψίζεται στις παρακάτω φάσεις.

Από την άλλη, ο ΛεΜπρόν πέτυχε το 7o φετινό του τριπλ-νταμπλ (νούμερο 80 στην καριέρα του, 5ος όλων των εποχών), έχοντας 30 πόντους, 10 ριμπάουντ και 12 ασίστ σε μόνο 28 λεπτά συμμετοχής. Είναι φανερό, βέβαια, ότι ο Τζέιμς έχει μπει καθαρά σε “chill mode”, με δεδομένο ότι η σεζόν έχει ουσιαστικά τελειώσει για τους Λέικερς.

Τα highlights του ΛεΜπρόν

Οι δύο σούπερ-σταρ είχαν έναν ένθερμο εναγκαλισμό μετά το τέλος του αγώνα και συζήτησαν σε πολύ φιλικό κλίμα, αποδεικνύοντας ξανά ότι τα αρνητικά συναισθήματα που είχαν αναπτυχθεί μεταξύ τους μετά την ανταλλαγή του Έρβινγκ από τους Καβαλίερς το καλοκαίρι του 2017 ανήκουν οριστικά στο παρελθόν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…