Κεντρική Γ' Εθνική Καταγγελίες του Άρη Νίκαιας!

Καταγγελίες του Άρη Νίκαιας!

aris nikaias panigiriki

Ο Άρης Νίκαιας απάντησε στον Ηλυσιακό, κάνοντας φοβερές καταγγελίες. Οι Νικαιώτες έκαναν λόγο για προπηλακισμούς, τονίζοντας πως με τέτοιες συμπεριφορές προσβάλλουν τον Αντώνη Φώτση.

Η ανακοίνωση:

«Τρεις ημέρες μετά την δίκαιη νίκη της ομάδας μας με τον Ηλυσιακό, είδαμε τους ανθρώπους της αντίπαλης ομάδας να παραληρούν. Δεν θα ασχοληθούμε με το αγωνιστικό μέρος αφού και ο ίδιος ο προπονητής Θωμόπουλος γράφοντας σε ομαδικό blog των προπονητών του ομίλου μας παραδέχτηκε το δίκαιο της νίκης του ΑΡΗ σε αντίθεση με αυτά που γράφονται στην ανακοίνωση του συλλόγου του. Το ίδιο έπραξε και ο Αντώνης Φώτσης που μας έδωσε συγχαρητήρια τιμώντας φυσικά το μέγεθός του ως άνθρωπος και αθλητής!

Περνώντας όμως σε πιο σοβαρά πράγματα, νιώθουμε ντροπή και αηδία που ξαναζήσαμε τα ίδια ακριβώς όπως το 2015-16 που χούλιγκανς μας προπηλάκιζαν πετώντας μέχρι και κροτίδες μέσα στο γήπεδο μέχρι να χάσουμε. Στο προχθεσινό παιχνίδι ζήσαμε τα ίδια με ύβρεις και απειλές εντός γηπέδου, αλλά τώρα είχαμε και απειλές ότι πρέπει να ζητήσουμε αστυνομική προστασία για να γλυτώσουμε από αυτούς που θα μας περίμεναν εκτός γηπέδου. Τελικά και εμείς αλλά και οι διαιτητές περιμέναμε την αστυνομία για να φύγουμε σώοι και αβλαβείς.

Ντροπή σας. Αμφισβητείτε τους πάντα και τα πάντα.Διοργανώτρια αρχή και όργανα. Ακόμα και ομάδες που σας κέρδισαν δίκαια και πέφτουν κατηγορία.

Αφού λοιπόν ζητήσετε δημόσια συγγνώμη σε όλους εμάς όπως κάνατε και στην ανακοίνωση που εκδόθηκε ,να ζητήσετε ξανά και στον Αντώνη Φώτση για την προσβολή προς το πρόσωπο του από την συμπεριφορά σας και φυσικά στους υπόλοιπους αθλητές σας που ιδρώνουν καθημερινά όχι χωρίς να δικαιώνονται αλλά χωρίς να πληρώνονται… (έχουν σταματήσει ήδη κάποιοι εξ’αυτων).

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (5ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Έκαναν την πρώτη «κίνηση» Σταυρούπολη και Ασπίδα. Δείτε τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστική…