Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Η ειδική αφιέρωση του Κουφού!

Η ειδική αφιέρωση του Κουφού!

Stergios Koufos

Ο Κολοσσός μπορεί να βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στον αγώνα με τον Άρη, αλλά “αντέδρασε” και πανηγύρισε μιας κομβικής σημασίας νίκη. Ο Στέργιος Κουφός ανέφερε:

“Είναι ένα παιχνίδι για το οποίο θα έπρεπε να μιλήσω πολύ ώρα. Πριν από αυτό, να πω ότι με την έλευση μου στην Ρόδο ο επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου ήρθε σε μία προπόνηση. Και επειδή τον στεναχωρήσαμε με δύο αποτελέσματα, πρέπει να του αφιερώσουμε την νίκη. Οπως και στον κ. Χατζηλαζάρου, που είναι μεγάλος χορηγός της ομάδας και μίλησε στα παιδιά μέσα από την ψυχή του.

Για το παιχνίδι, το πιο σημαντικό ήταν η απουσία του τραυματία Μαυροειδή. Δεν έχει ενταχθεί στην ομάδα όπως θα θέλαμε. Είναι ο φυσικός ηγέτης της ομάδας. Όλη την εβδομάδα που έλειπε, προσπαθήσαμε να αναπτερώσουμε το ηθικό των παικτών. Ζήτησα ψυχή και καρδιά γιατί μόνο έτσι μπορεί να κερδίσουμε κάτι. Το ότι κερδίσαμε, δεν αλλάζει κάτι για εμάς βαθμολογικά. Ευχόμαστε να τα καταφέρουμε αλλά δώσαμε στα παιδιά την απαραίτητη δύναμη για να συνεχίσουμε. Θέλω ειλικρινά να ευχηθώ ό,τι καλύτερο στον κ. Καστρίτη για τη δουλειά που κάνει στον Αρη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…