Κεντρική NBA Το ντοκιμαντέρ του Αντετοκούνμπο! “Έπαιζα με παπούτσια που είχαν τρύπες…” (vid)
NBA

Το ντοκιμαντέρ του Αντετοκούνμπο! “Έπαιζα με παπούτσια που είχαν τρύπες…” (vid)

giannis antetokounmpo 7

Προβλήθηκε στις ΗΠΑ το ντοκιμαντέρ για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο με τον τίτλο “Finding Giannis”. Ο “Giannis” μίλησε για την ζωή του και αναφέρθηκε σε δυσκολίες που πέρασε μέχρι να φτάσει στο σημείο να… ξεχωρίζει στο ΝΒΑ.

Συγκεκριμένα είπε:

“Είμαι εδώ λόγω της οικογένειάς μου. Για εμένα η οικογένειά μου είναι τα πάντα. Υπήρχαν ημέρες που έπαιζα τόσες πολλές ώρες, που τα παπούτσια μου είχαν τρύπες. Άλλες ημέρες φορούσα το ίδιο ζευγάρι παπούτσια με τον αδελφό μου και όταν ήρθα στο ΝΒΑ μου έδωσαν, για κάθε μήνα, πενήντα ζευγάρια παπούτσια”.

Για το πότε διαπίστωσε πως μπορεί να γίνει ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο: “Όταν ήρθα είδα παίκτες όπως ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο Κόμπι Μπράιαντ και ο Κέβιν Ντουράντ που ήταν ξεχωριστοί επειδή ήταν συνεπείς και σταθεροί στην απόδοσή τους. Αναρωτήθηκα τότε εάν μπορώ να είμαι συνεπής και δυνατός πνευματικά, να κουβαλάω την ομάδα μου σε κάθε παιχνίδι. Στο ξεκίνημα της τρίτης μου χρονιάς κατάλαβα ότι κάτι αλλάζει. Έβαλα 27 πόντους στο πρώτο μου παιχνίδι. Είπα τότε στο μάνατζέρ μου ότι μπορώ να τα κάνω αυτά κάθε βράδυ. Είναι σαν να βρίσκομαι σε ένα όνειρο από το οποίο δεν θέλω να ξυπνήσω. Έτσι ακριβώς αισθάνομαι”.

https://www.youtube.com/watch?v=6H4KI6Z7fAg

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…