Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο Τα “φώτα” στραμμένα στο “Νίκος Γκάλης”

Τα “φώτα” στραμμένα στο “Νίκος Γκάλης”

derby panathinaikos olympiakos calathes spanoulis

Στη “μάχη” των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος ρίχνονται οι τέσσερις ομάδες, που κατάφεραν να περάσουν στους τέσσερις της διοργάνωσης. Το ματς, που ξεχωρίζει, είναι φυσικά το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, ενώ στον άλλο αγώνα η Κύμη θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ.

Το ντέρμπι “αιωνίων” έχει στραμμένα τα “φώτα” πάνω του. Οι “πράσινοι” θα υποδεχτούν τον Ολυμπιακό χωρίς τους Λοτζέσκι και Παππά, ενώ αμφίβολος είναι και ο Λάνγκφορντ. Ο Παναθηναϊκός, όμως, θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του, καθώς το “Νίκος Γκάλης” θα είναι κατάμεστο.

Στην αντίπερα όχθη, ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμών και θα παρατάξει όλα του τα “όπλα” στο παρκέ. Ο προπονητής των “ερυθρολεύκων” αποφάσισε στην αποστολή να συμπεριλάβει και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, τον Μπριάντε Ουέμπερ, ο οποίος πήρε τη θέση του Άξελ Τουπάν.

Στον άλλο ημιτελικό Κύμη και ΠΑΟΚ θα κοντραριστούν για το δεύτερο εισιτήριο του τελικού. Η ομάδα του Ισίδωρου Κουτσού θέλει να προκριθεί για πρώτη φορά σε τελικό, ενώ ο “Δικέφαλος του Βορρά” θέλει να βρεθεί εκεί μετά από 20 χρόνια.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Κύπελλο Ελλάδας: Το κοινωνικό πρόσωπο το Κυπέλλου Ελλάδας (vid)

Γεμάτο δράση εντός και εκτός παρκέ περιείχε το Κύπελλο Ελλάδας. H Κρήτη φιλοξένησε ένα τετ…