Κεντρική NBA Συμφωνία του ΝΒΑ με το Facebook Watch
NBA

Συμφωνία του ΝΒΑ με το Facebook Watch

nba logo money 102715 ftrjpg zeejb93fcpbi164u8ezaiw9yg

To NBA κατέληξε σε συμφωνία με το Facebook Watch, προκειμένου να παρουσιάζονται οι περιλήψεις των αγώνων πρωταθλήματος, όπως επίσης και αυτών της WNBA, της G League και της NBA 2K League. Οι όροι της συμφωνίας δεν έχουν δημοσιοποιηθεί.

Επιπλέον, το NBA θα διοργανώνει μία εβδομαδιαία γιορτή στο Facebook, επιτρέποντας σε φιλάθλους από όλο τον κόσμο να αλληλεπιδρούν, βλέποντας περιλήψεις παιχνιδιών και βίντεο σε πραγματικό χρόνο.

Όπως αναφέρεται, για το NBA αυτή η συμφωνία είναι μια ευκαιρία, αφού θα επιδιώξει να επωφεληθεί από την ευρεία κοινότητα των οπαδών του σε αυτό το κοινωνικό δίκτυο, όπου έχει περισσότερους από 400 εκατομμύρια ακολούθους.

«Το ΝΒΑ αντιπροσωπεύει μια από τις πιο ζωντανές αθλητικές οντότητες της πλατφόρμας μας. Και προσφέροντας αυτές τις περιλήψεις αγώνων, διοργανώνοντας μία εβδομαδιαία γιορτή, το πρωτάθλημα θα είναι σε θέση να αλληλεπιδράσει με τους φιλάθλους του. Είμαστε ευχαριστημένοι που το Facebook Watch είναι ένας χώρος όπου οι φίλοι του μπάσκετ μπορούν να συναντηθούν για να συζητήσουν τα τελευταία νέα  σε καθένα από τα τέσσερα πρωταθλήματα NBA», είπε η Ντέβι Μαχαντέβια, αρμόδια για τον αθλητικό προγραμματισμό του Facebook στις ΗΠΑ.

Επίσης, ο Σαμ Φάρμπερ, αντιπρόεδρος των ψηφιακών μέσων στο ΝΒΑ, σημείωσε ότι «μέσω καινοτόμων εμπειριών, όπως αυτή του Facebook, οι φίλαθλοι του μπάσκετ σε όλο τον κόσμο μπορούν να αλληλεπιδρούν σε πραγματικό χρόνο. Και να μοιράζονται το πάθος τους για το παιχνίδι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Τα ζευγάρια των Playoffs και των Play-in στο NBA

Πως διαμορφώθηκαν τα ζευγάρια σε playoffs και play-in Tournament στο NBA. Έπεσε η αυλαία σ…