Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Βλέπεις στα μάτια το πάθος για έναν τελικό”

“Βλέπεις στα μάτια το πάθος για έναν τελικό”

paok omadiki

Για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μίλησε ο προπονητής του ΠΑΟΚ. Ο κόουτς του “δικεφάλου” στάθηκε στον ημιτελικό με την Κύμη, ενώ αναφέρθηκε στο πάθος που έχει η ομάδα για έναν τελικό

Αναλυτικά όσα είπε στο Ρ/Σ “Metropolis FM”:

“Ήταν πολλά πράγματα μαζί, δικαίωση, χαρά γιατί το θέλαμε και αναλογιζόμενοι όλες αυτές τις προσπάθειες σε ένα πολύ καλό επίπεδο, να είναι ο ΠΑΟΚ πρωταγωνιστής. Ήταν δικαίωση για όλους τους ανθρώπους γιατί υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να κρατήσουν την ομάδα ζωντανή.

Αφιερώνω στον οργανισμό του ΠΑΟΚ, όλoυς τους ανθρώπους, στους αθλητές που έχουν κάνει την υπέρβαση και αυτοί δικαιούνται τα πιο πολλά συγχαρητήρια και φυσικά στον κόσμο, γιατί έχουμε καλό κόσμο, ίσως όχι μεγάλο αριθμό αλλά καλό και μας στηρίζει”.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου πρόσθεσε: “Ο μηχανισμός της ομάδας δουλεύει σκληρά, βλέπεις στα μάτια τη φλόγα και το πάθος για ένα τελικό. Τους δώσαμε την ευκαιρία και είναι σήμερα όλοι χαρούμενοι. Θα προσπαθήσουμε το ίδιο και στον τελικό. Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα διαφορετικού επιπέδου από εμάς, με εμπειρία και ποιότητα. Εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει, θα δουλέψουμε σκληρά για να παίξουμε το παιχνίδι για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες”.

Όσο για τον τρόπο με τον οποίο έφτασε ο ΠΑΟΚ στην πρόκριση επί της Κύμης: “Έπρεπε να ελέγξουμε τα συναισθήματα μας, παίζαμε σε ημιτελικό που ήταν πρόκληση να πάμε την ομάδα σε έναν τελικό μετά από 20 χρόνια. Είμαστε οικογένεια, δουλεύουμε πολύ σκληρά, έχουμε τους ίδιους στόχους. Ήταν μία στιγμή δικαίωσης με τη σκληρή προσπάθεια που κάνουμε. Όλοι νιώσαμε το βάρος και την πίεση. Θέλαμε να ξεπεράσουμε τις αποτυχίες των προηγούμενων χρόνων και επειδή η ομάδα παλεύει με τα προβλήματα της”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…