Κεντρική Γ' Εθνική “Ο διαιτητής Λογοθέτης ήταν ο 6ος παίκτης του Ερμή”

“Ο διαιτητής Λογοθέτης ήταν ο 6ος παίκτης του Ερμή”

Αιχμές προς τον διαιτητή Λογοθέτη άφησε με ανακοίνωση του και ο Γ.Σ. Κορωπίου, μετά την σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ερμής Σχηματαρίου. Η ομάδα των ανατολικών προαστίων έχει σφοδρή παράπονα για την διαιτησία της αναμέτρησης, χαρακτηρίζοντας τον 1ο διαιτητή, 6ο παίκτη του Ερμή.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

“Η μεγαλύτερη νίκη της ομάδας μας εκτός έδρας επισκιάστηκε από την απόδοση του 1ου διαιτητή της συνάντησης κ. Λογοθέτη , ο οποίος προσπάθησε σαν 6ος παίχτης της αντιπάλου ομάδας να κερδίσει τον αγώνα αλλά δυστυχώς απέτυχε!

Ήταν πανταχού παρών!

Ξεκίνησε ιδανικά φορτώνοντας με 2 ανύπαρκτα φάουλ στο 2ο λεπτό τον Δημητρη Καραδολάμη (πρώτο σκόρερ όλων των ομίλων της Γ Εθνικής ).

Άφησε πλεονέκτημα σε 6 φάσεις όπου το Νο7 της αντιπάλου ομάδας έκανε μεταφορά!

Άφησε πλεονέκτημα σε τουλάχιστον 10 επιθετικά φάουλ της αντιπάλου ομάδας!

Έδωσε στο 39ο λεπτό εναντίον μας παράβαση 8″ ενώ επέτρεψε τουλάχιστον 5 φορές στην αντίπαλη ομάδα να κατεβάσει την μπάλα στα 9″ χωρίς να καταλογίσει ούτε 1 φορά για τους τύπους την συγκεκριμένη παράβαση!

Φυσικά ξεκίνησε το 2ο ημίχρονο ακριβώς όπως και στο 1ο, αστείο 3ο φάουλ στον Καραδολάμη!

Συνέχισε απτότητος φορτώνοντας απο 4 φάουλ τους: Νο 6 Σταυρο Καμαρινό , Νο 14 Γεράσιμο Κουτουφά και φυσικά τον Νο 8 Θοδωρή Αγόρη.

Με αποκορύφωμα τις 27 βολές που έδωσε να εκτελέσει ένας παίχτης (Νο7) όπου παραλίγο να σπάσει το ρεκόρ όλων των εποχών απο το 1960!!!

Ευχόμαστε σε όλους καλή συνέχεια!

Με εκτίμηση ΓΣ Κορωπίου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Αετοί Βέροιας: Ανανέωσε ο Μπουρδάνος

Σε μία σημαντική κίνηση προχώρησαν οι Αετοί Βέροιας ενόψει της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα τ…