Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Είναι μεγάλη τιμή που θα αντιμετωπίσω τον Πιτίνο…”

“Είναι μεγάλη τιμή που θα αντιμετωπίσω τον Πιτίνο…”

paok oloi

Ο ΠΑΟΚ έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου μετά από 20 χρόνια και έχει δύσκολο έργο απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο κόουτς των “ασπρόμαυρων” μιλώντας για τον αγώνα της Κυριακής, στάθηκε στο γεγονός πως στον αντίπαλο πάγκο θα είναι ο Ρικ Πιτίνο.

Συγκεκριμένα είπε:

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ, μετά από 20 χρόνια. Ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς στόχους της χρονιάς. Για όλο το σύλλογο ήταν ένα πολύ μεγάλο κίνητρο, να παίξουμε έναν τελικό κόντρα σε μια ομάδα από τις κορυφαίες της Ευρώπης. Η Κρήτη είναι ένας πολύ φιλόξενος τόπος. Εδώ έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις. Ο στόχος μας αύριο να κάνουμε ένα καλό, ανταγωνιστικό παιχνίδι και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας κόντρα σε έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο.

Γνωρίζουμε τις δυσκολίες, η ποιότητα του συλλόγου που αντιμετωπίζουμε είναι πολύ μεγάλη. Είναι μεγάλη τιμή που θα αντιμετωπίσω έναν προπονητή όπως ο κ. Πιτίνο. Τα δικά μας παιδιά, θα κάνουν την καλύτερη δυνατή προσπάθεια για να εκπροσωπήσουν το σύλλογο σε ένα μεγάλο τελικό. Να γίνει ένα καλό παιχνίδι, να το ευχαριστηθούμε πάνω από όλα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…