Κεντρική Basket League Άρης “Είναι κάτι τρελό αυτό που συμβαίνει στα εντός έδρας παιχνίδια!”

“Είναι κάτι τρελό αυτό που συμβαίνει στα εντός έδρας παιχνίδια!”

ramon harris

Ο Ραμόν Χάρις αναφέρθηκε στην νίκη του Άρη επί του Πανιωνίου καθώς και στην στήριξη του κόσμου που γέμισε ξανά το Παλέ. Συγκεκριμένα είπε:

“‘Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς. Χάσαμε πολλά σουτ. Όλοι έδωσαν το 100% τους και δείξαμε ότι θέλαμε πολύ τη νίκη. Κοιτάξτε τα στατιστικά. Αμυνθήκαμε, πήραμε τα ριμπάουντ και κρατήσαμε σε χαμηλή συγκομιδή τον Πανιώνιο. Ο κόουτς μας κρατάει προσγειωμένους. Είναι κάτι το οποίο μπορείς να διαπιστώσεις μετά τις νίκες. Είναι υπεύθυνος για ότι συμβαίνει. Και εμείς πρέπει να κάνουμε το ίδιο όσο περνάει ο καιρός”.

Για την ηρεμία της ομάδας: “Το πιστώνονται οι συμπαίκτες μου και ο προπονητής. Φαίνεται μέσα στο γήπεδο- και στην άμυνα και στην επίθεση. Δουλεύουμε όλοι σκληρά στη προπόνηση”.

Για τον στόχο του Άρη: “Πρέπει να βλέπουμε ένα παιχνίδι την φορά. Υπάρχει μια διακοπή και πρέπει να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας και να συγκεντρωθούμε για τα τελευταία παιχνίδια. Και εμείς και ο κόουτς έχουμε διαχειριστεί σωστά τα παιχνίδια”.

Για τον κόσμο: “Οι οπαδοί είναι εξαιρετικοί. Γι’ αυτό ήρθα εδώ, για να είμαι ειλικρινής. Είχαμε κάποια κακά αποτελέσματα στην αρχή και συνέχισαν να μας υποστηρίζουν. Είναι πραγματικά κάτι τρελό αυτό που συμβαίνει στα εντός έδρας παιχνίδια! Το αγαπώ και το λατρεύω”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…