Κεντρική Ελλάδα “Είχα την τιμή να κοουτσάρω ζωντανούς θρύλους του ελληνικού μπάσκετ”

“Είχα την τιμή να κοουτσάρω ζωντανούς θρύλους του ελληνικού μπάσκετ”

Ο Bαγγέλης Αλεξανδρής ήταν τεχνικός στην ομάδα All Time Stars, με τον έμπειρο κόουτς να δηλώνει:

“Το έζησα όπως πρέπει να το ζήσει ένας προπονητής που έχει μεγαλώσει σε αυτό το γήπεδο, με την ίδια συγκίνηση. Εκτός του ότι βρίσκεσαι με γνωστούς, φίλους και συνεργάτες όπως είναι ο Γιωργής Μπουσβάρος, αντιπάλους όπως είναι ο Γιώργος Καλαφατάκης με τον Λευτέρη Κακιούση, είχα την τιμή και την ευτυχία να κοουτσάρω ζωντανούς θρύλους του ελληνικού μπάσκετ και με τέσσερις εξ’ αυτών είχα συνεργαστεί, με το Χάρη Παπαγεωργίου, ήμασταν συμπαίκτες.

Αν αναλογιστείτε πόσοι τίτλοι ήταν από τη δική μας πλευρά, θα ιδρώσετε για να τους μετρήσετε. Είχα ένα κομμάτι συγκίνησης γιατί γυρίζει το μυαλό μου πίσω. Το παιχνίδι ήταν πάρα πολύ ευχάριστο και συναρπαστικό. Τα νέα παιδιά είναι πολύ καλοί παίκτες, βοήθησε και ο Γιώργος λίγο, να δώσει κάποιες ανάσες.

Συγχαρητήρια στον Γιώργο και στη χορηγό εταιρεία ΕΚΟ, γιατί αυτός ο θεσμός πρέπει να συνεχιστεί, είναι κάτι που το θέλει το ελληνικό μπάσκετ και το χρειάζεται. Είδατε σήμερα πόσα παιδιά ήταν στο γήπεδο. Εύχομαι να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια γιατί χρειάζεται. Παραμένουμε ενεργοί κι εγώ και ο Γιωργής και χαρήκαμε πολύ αυτήν την εκδήλωση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Παραδόθηκε η ΚΥΑ για την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα

Παραδόθηκε η ΚΥΑ ταυτοποίησης κατόχων εισιτηρίων για τα γήπεδα. Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλ…