Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Δεν μπήκαμε ποτέ στο παιχνίδι”

“Δεν μπήκαμε ποτέ στο παιχνίδι”

paok3

ΠΑΟΚ πραγματοποίησε πολύ κακή εμφάνιση κόντρα στον Προμηθέα και υπέστη βαριά ήττα. Ο προπονητής του “Δικεφάλου του Βορρά” μετά το ματς τόνισε ότι η ομάδα του δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι.

Αναλυτικά:

Για το αν τον ικανοποιεί το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ δεν κέρδισε αλλά κράτησε τη διαφορά: “Με τον τρόπο που εξελίχθηκε το παιχνίδι, δυστυχώς δεν καταφέραμε να μπούμε ποτέ στο ρυθμό του αγώνα. Ήμασταν από την αρχή παθητικοί απέναντι σε μία ομάδα διψασμένη να κερδίσει το παιχνίδι. Δεν βρήκαμε καλό ρυθμό, απλά καταφέραμε να αντιδράσουμε στην άμυνά μας στο δεύτερο ημίχρονο. Και να καταφέρουμε να περιορίσουμε λίγο τη διαφορά”.

Για τα στοιχεία που οδήγησαν στην ήττα: “Όπως είπα ήμασταν εκτός παιχνιδιού, δεν μπήκαμε ποτέ στο παιχνίδι. Προερχόμαστε από ένα δύσκολο και επίπονο πρόγραμμα τον τελευταίο μήνα και αυτό βγήκε στο γήπεδο.

Έχουμε ένα παιχνίδι μπροστά μας στην Ευρώπη και τον ημιτελικό του κυπέλλου που για εμάς είναι ένας πολύ μεγάλος στόχος. Θα ανασυνταχθούμε, θα ξεκουραστούμε και κυρίως θα προπονηθούμε γιατί μας έχει λείψει πολύ η προπόνηση για να είμαστε έτοιμοι στη συνέχεια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …